Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

53 kg - ennyit fogyott Tóth Vera. Friss fotó a csodás hangú énekesnőről

Nincs, aki ne ismerné hazánkban Tóth Vera énekesnőt, és aki követi a pályafutását, láthatja azt is, hogy milyen változáson ment keresztül Vera az elmúlt években.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tóth Vera (@tothveraofficial) által megosztott bejegyzés,

Tóth Vera énekesnő a 2003-2004-es zenei tehetségkutató műsor nyerteseként vált ismertté. A csodálatos hangú énekesnő azóta folyamatos szereplője a hazai zenei életnek. Karakteres hangja mellett mindenki úgy ismerte őt, mint a „kerekded” énekesnő, és mindenki így is szerette, rajongói is, családja is – sőt, saját bevallása szerint önmaga is.

Tóth Vera 3 évvel ezelőtt esett át gyomor by-pass műtétjén, ami elindította átalakulása útján. Az évforduló alkalmából friss Instagram posztjában mutatta meg a változást.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tóth Vera (@tothveraofficial) által megosztott bejegyzés,

Akik rendszeresen látogatják az énekesnő facebook ill. Instagram oldalait, ők láthatják, hogy a -53 kg mögött milyen kemény munka van. Vera mindig hangsúlyozza, hogy sem a jelenlegi állapot elérését, sem megtartását nem „adják ingyen”, keményen megdolgozik érte. Az énekesnő továbbra is kiegyensúlyozottan, az inzulinrezisztencia-étrendnek megfelelően étkezik és – nagyon – rendszeresen edz személyi edzővel. Ezt persze ne egy aszkétikus életmódként képzeljük el, hanem az eltelt idő alatt megtanulta, hogy mit érdemes ennie egészsége érdekében, és, hogy mi az egészséges mérték. A fenti kép alatti kommentekből kiderül, hogy történetével számos embernek adott lendületet, sokakat inspirált.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tóth Vera (@tothveraofficial) által megosztott bejegyzés,

Az énekesnő 3 évvel ezelőtti tanácsa ma is érvényes, érdemes mindenkinek megfogadnia:

„Az ember azt hallja egyfolytában, hogy fogadd el magad olyannak amilyen vagy! De az önelfogadás nem feltétlenül azt jelenti, hogy elfogadom magamon a felesleges 30-50 plusz kilót, ami megbetegít. Elsősorban az egészségem miatt csinálom.”

Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

címlapkép: Bognár Bogi Photographer

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!