-41 kg: Tóth Vera fotója egy évvel ezelőtti és mostani önmagáról. Lenyűgöző a változás!

Újabb képet posztolt magáról Tóth Vera - megmutatta egy évvel ezelőtti és mai önmagát. Lenyűgöző a változás!

Tavaly nyáron írtunk először Tóth Vera látványos fogyásáról, amikor közösségi médiaoldalán élő videóban számolt be a fogyáshoz vezető útjáról: a bypass-műtétjéről.

Tegnap Instagram oldalán posztolt egy képmontázst, amelyen egy évvel ezelőtti és mai önmagát mutatja meg: "Valamikor egy évvel ezelőtt és most, profilból... Mintha nem is én lennék...-41 kg" képaláírással.

Tóth Vera a 2003-2004-es zenei tehetségkutató műsor nyerteseként vált ismertté. A csodálatos hangú énekesnő azóta folyamatos szereplője a hazai zenei életnek. Karakteres hangja mellett mindenki úgy ismerte őt, mint a "kerekded" énekesnő, és mindenki így is szerette, rajongói is, családja is, kedvese is - sőt, saját bevallása szerint önmaga is.

Tavaly nyáron megjelent személyes hangvételű interjújából kiderült, hogy az önelfogadásnak ez a fajtája igazából védekezés volt részéről, és a valóságban sosem volt elégedett a testével, túlsúlya önértékelési zavart okozott, nem érezte jól magát a bőrében: "Nem, nem voltam elégedett. Engem ez valahol mélyen egész életemben nyomasztott. És nagyon jól ismerem a túlsúlyos emberek szenvedéseit. Ez egy keserédes melankólia. Sokszor úgy tűnik, hogy a kövér emberek jókedvűek, sokat nevetnek. Tudod, miért? Mert ezzel próbáljuk a külalakunk miatt érzett gátlásainkat leplezni."

Vera többféle diétát, fogyókúrás módszert kipróbált, heti 5-6-szor edzett, de sajnos egyik korábbi módszer sem vezetett tartós eredményhez. Próbálkozásai során jutott el egy ismert orvoshoz, aki a vizsgálatok során megállapította, hogy Verának inzulinrezisztenciája (IR) van. Ez a szénhidrát-anyagcserezavar több tényezőből áll össze, mindenesetre az IR-rel élők jellemzően nehezen fogynak, mert a hormonháztartás nem megfelelő működése miatt a szervezetük sem reagál megfelelően a diétákra. Ezt követően Vera gyógyszeres kezelésen vett részt, de sajnos ez sem vezetett tartós eredményre.

Ez után hozta meg a döntést: aláveti magát az ún. gastric-bypass műtétnek, amely meghozta számára ezt a látványos eredményt. Mi újfent csak gratulálni tudunk Vera döntéseihez és kívánunk neki boldog, egészségben letöltött, teljes életet!

Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Ezeket olvastad már?

forrás: Instagram, facebook

Címlapról ajánljuk

További cikkek