Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

50 kilót fogyott azért, hogy anyuka lehessen

Minden vágya volt, hogy férjével gyermeket vállalhassanak, ehhez azonban komoly súlyfeleslegtől kellett megszabadulnia.

Amikor Ashley Stratchan megismerte mostani férjét, Barrie-t, kolléganői folyamatosan próbálták lebeszélni arról, hogy randira hívja a férfit, mondván Ashley mérete miatt valószínűleg úgyse állna vele szóba. Barrie azonban nem a külseje, hanem inkább kedves és vicces személyisége alapján ítélte meg őt, ami végül annyira elvarázsolta, hogy nem sokkal megismerkedésük után össze is házasodtak.

A lagzi után Ashley-re azonban továbbra is csak úgy szaladtak fel a kilók, így nem sokkal később már 146 kilogrammot nyomott. Fél éve voltak házasok, amikor a pár eldöntötte, hogy kisbabát szeretnének. Mivel Ashley-nek hipotalamikus amenorrheaja van (ami miatt sosem menstruál), felkerestek egy szakembert. Az orvosa megállapította, hogy a nőnek olyan hatalmas a súlyfeleslege, hogy nem alkalmas a lombikprogramra.

„Nem érdekeltek a beszólások és a dagipoénok, megtanultam nevetni rajtuk, még akkor is, ha belül fájt. Annyi megszégyenítő élményben volt részem. Például amikor egy családi kerti sütögetésen eltört alattam a szék, vagy amikor nem ülhettem fel a vidámparkban egy játékra, mert magasan átléptem a súlykeretet. Régóta tudtam, hogy le kell fogynom, de ez a diagnózis adta az igazi motivációt” – mesélte Ashley a DailyMailnek.

Ashley úgy döntött, kipróbálja az egyik legszigorúbb diétát, a Cambridge-diétát. A nyolcvanas évek óta népszerű fogyókúrás módszer lényege, hogy egyes étkezéseket fehérjealapú italporokkal helyettesítenek, a többi étkezés pedig leginkább sovány húsokat, szárnyasokat, halat, illetve tojást, zsírszegény sajtokat és fehérjében gazdag hüvelyeseket tartalmaz.

A szigorú diétának köszönhetően a nő két év alatt több, mint 50 kilót adott le, és azóta már túl van az első beültetésen is. Sajnos egyelőre nem jártak sikerrel, Ashley és férje továbbra sem adják fel, és küzdenek azért, hogy minél előbb gyermekük legyen.

Ezeket olvastad már?


via

Szólj hozzá!

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

libaláb
libaláb Thu, 2020-07-02 19:08

Sajnos a legtöbb kövér mindig újra és újra visszahízik. És a kövér anyuka mindig kövér gyereket nevel a babájából. Nem is csoda: mikor cukrászdában dolgoztam, mást sem láttam, mint hogy begurul anyuka, mellette begurul a 6-8 évesen már fájdalmasan elhízott csemete, és anyuka ugyanazt kéri ki mindkettőjüknek. 3-3 gombóc fagyit habbal, vagy 2-2 szelet tortát stb. Otthon nyilván ugyanez megy, a férje már rég elhagyta a zsírbörtön alatt valahol eltűnt feleséget, ezért a bőséges vacsorát gondosan kettéosztja, felét ő tolja be magába, másik felét a kisgyerek. Aztán pajzsmirigyet, genetikát, mindent hibáztatnak, épp csak saját étkezési szokásaikat nem. Mozgás persze nincs, hiszen állandóan “éppen” elnehezültek a bőséges étkezés után, meg nem is szívesen mozdulnak ki, hiszen komplexusosak, izzadósak, fáradékonyak. Nagy összegben mernék fogadni, hogy Ashley már a terhesség alatt gombóccá fog hízni, és a gyerek kétéves korára újra extrém kövér lesz.