Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

41 éve dolgozik a KFC-ben ez az aranyos néni, és nem tervez még nyugdíjba menni

Több mint 5 millió dobverőt szolgálhatott fel 41 év alatt egy 68 éves angol hölgy a KFC-ben, aki még nem szándékozik nyugdíjba menni.

Pauline Richards 1978-ban kezdett el dolgozni a KFC gyorsétteremláncnál, az angliai Tauntonban. Az étterembe egy barátjával együtt jelentkezett, és 41 év alatt szinte az összes pozícióban dolgozott már. Volt takarító, pénztáros, étteremvezető és csapatvezető is, végigjárta a ranglétrát. 

Mivel mindig óriási mosollyal és kedvességgel szolgálja ki a vásárlókat, ezért igazi legendává vált a városban, és egyszerűen csak Miss KFC-nek hívják őt, de a gyerekek gyakran szólítják őt mamának is.

Receptajánló:

Pályafutása alatt két helyi KFC-ben is dolgozott. Összesen két és fél évig volt étteremvezető, de bármilyen pozícióban dolgozott, a vásárlók voltak neki az elsők. Mindig a legjobb tudása szerint próbálta őket segíteni.

„Sokan azt mondják, hogy soha ne menjek el!” - meséli Pauline, aki már 68 éves, így akár nyugdíjba is mehetne. Pauline azonban 41 év után is imádja a munkáját, ezért amíg tud, szeretne a vendégekért dolgozni. 

Ezeket olvastad már?

via Metro

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!