Ekkora hülyeséget: így készül az avokádótea, ami sanszos, hogy semmire se jó

Az erőltetett hülyeség határtalansága - nem, ez nem egy új Kundera-könyv címe, hanem a  véleményünk az avokádóteáról.

Ha nem tudod, mi hiányzik még az emberiségnek, és a kissé eltúlzott avokádómánia miatt állítólag rohamosan fogyó erdőmennyiségnek, akkor itt van. Avokádótea. Amit a magból lehet megfőzni - és ezt be is mutatja nekünk Davocadoguy.

A főzet seszínű, ránézésre seízű, de állítólag magában hordozza az avokádó jótékony hatásait, jó a kellemetlen teltségérzet ellen, emésztést elősegítő, gyulladás- és étvágycsökkentő hatású. Hát, nem vagyunk benne biztosak, hogy ezt készpénzek kell venni, de kipróbálni ki lehet.

Inkább maradunk ezeknél:

Ennyi minden van egy avokádóban...nyersen

Szóval így szól a recept:

tedd az avokádó magját vízbe, forrald fel, és főzd 5 percig. Vedd ki a magot, darabold fel, rakd vissza a darabokat a vízbe, majd főzd tovább 5-10 percig. Halászd ki a darabkákat, és ha van kedved, ízesítsd a kész főzetet citrommal, cukorral, mézzel, agavéval, amivel szeretnéd.

NÉZD MEG, HOGY KÉSZÜL:

Ezek is érdekelhetnek:

Ezeket olvastad már?

Töltsd is meg az avokádót!

Azon felül, hogy az avokádó roppant egészséges és finom, még több lehetőséget rejt magában, ha például töltelékkel dobjuk fel a közepét. Itt van néhány tipp, hogyan kezdjük!

admin

via

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

Mézédes eprespite-receptek

Végre dübörög az eperszezon, s bár nem éppen a legolcsóbb alapanyag, kizárt, hogy lemondjunk róla egy teljes évre, szóval hajrá, készüljön legalább egy epres pite!

Nosalty

További cikkek