17 forró főzelék recepttel

Egy nagy tál főzelék hamar kész van, csak főzni kell és sűríteni, és még olcsó is. Ha önmagában nem elég, dobjuk fel feltéttel. És a végső szó: mindig lélekmelengető!

  1. 1.

    Sültkelbimbó-főzelék pirított mandulával

  2. 2.

    Kelkáposzta-főzelék witch konyhájából

  3. 3.

    Mézes-mustáros csicsókafőzelék

  4. 4.

    Karalábés krumplifőzelék rántott hagymakarikákkal

  5. 5.

    Indiai ihletésű feketelencse-főzelék

  6. 6.

    Sárgaborsó főzelék füstölt oldalassal

  7. 7.

    Főzelék sütőben

  8. 8.

    Tárkonyos kínai kel főzelék

  9. 9.

    Mungóbab főzelék

  10. 10.

    Karfiolfőzelék ahogy szépróza készíti

  11. 11.

    Brokkolifőzelék

  12. 12.

    Tökfőzelék fasírttal

  13. 13.

    Ízes krumplifőzelék

  14. 14.

    Krémes zöldborsófőzelék

  15. 15.

    Kapros újhagymás cukkinifőzelék

Címlapról ajánljuk

További cikkek

A legkedveltebb húsvéti sütemények

Itt a húsvéti szezon a nyakunkon, vele együtt készülhetnek kiskonyhánkban a legkedveltebb húsvéti sütemények is! Tekercsek, mézes krémesek répatorták, egyesüljetek!

Így nem romlik meg a hűtőben a nyitott üveg lekvár

Egy üveg lekvár nagy kincs, a gyümölcsös finomságokkal telepakolt kamra pedig maga a kincstár: azonban, ha innen előveszünk egy üveget, majd felbontva a hűtőbe tesszük, megtörjük a szavatosság varázsát, és nagyon oda kell figyelnünk a lekvár tárolására. A Napi Tipp ebben nyújt most segítséget.