Top 3 rizsfőzési praktika

A rizsfőzésre vagy ráérez az ember, vagy egy életen át retteg tőle. Hogy ez utóbbi veled ne történjen meg, olvasd el a legjobb három NoSalty-s praktikát!

Már a kezdeteknél eltérnek a rizs főzésével kapcsolatos házipraktikák. Van, aki megmossa a rizst főzés előtt, mások beáztatják, hogy meggyorsítsák a folyamatot. Olajon futtatják, vagy egészen kifehéredésig pirítják. Víz helyett alaplében főzik, és különbözően ízesítik – ki babérlevéllel, hagymával, de van olyan, aki csak sóval és borssal. Ugyanakkor a hozzáadott főzőlé mennyisége is háztartásonként eltérő. Általában mindenki anyukája vagy valamely más családtagja receptjét viszi tovább. Te melyik vonalat képviseled? Jöjjön három örök érvényű tanács a NoSalty oldaláról!

Különleges rizsköretek

Még több rizsreceptért kattints ide

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek

Lusta asszony somlói galuskája

Nem szükséges hozzá három külön piskóta, rétegezni és éjszakákat pihentetni sem kell: ez a hamis somlói pikk-pakk elkészül, de ugyanúgy hozza azt az élvezeti élményt, mint a ...