Top 9 háztartási praktika

Nemsokára itt a Karácsony. Varázsold csodálatosan tisztává konyhád lépésről lépésre. Hangolódj az ünnepekre, legyen az egész lakásban fantasztikus illat!

A nagytakarítás nem egynapos munka. Kezdd el most! Minden nap vixolj ki egy háztartási eszközt, így apránként meg sem kottyan majd a feladat. Vedd előre a kisebb készülékeket, mint a kenyérpirító és a vízforraló. Haladj a mikrohullámú sütő irányába, majd tegyél egy kanyart a sütőnél. Ha túl vagy a konyhai berendezéseken, akkor jöhet a fürdő, a gardrób, és sorban az összes helyiség. Meglátod, Karácsonyra fantasztikusan szép lesz a lakásod!

Címlapról ajánljuk

10-féle tofut vizsgált a Tudatos Vásárlók tesztje – Itt vannak...

A tofu manapság már abszolút elterjedt élelmiszer, a legtöbb nagyobb bolt polcain megtalálható. Mivel egészen olcsó és fehérjében gazdag alapanyag, nagy népszerűségre tett szert, és nem csak a vegánok és vegetáriánusok körében. A Tudatos Vásárlók Egyesülete most 10 terméket vizsgált meg, hogy megnézzék, minden rendben van-e a boltokban kapható tofukkal.

Nosalty

További cikkek

4 virágmag, amit júliusban vethetsz el

A kerti munkálatok júliusban sem állnak meg, ha szeretnénk egész évben virágoktól pompázó, színes kiskertet. Bár azt gondolnánk, júliusban minek már elvetni bármit is, de ez a 4 kerti virág már ősszel boldogítani fog, akkor is, ha július derekán veted el a magját!