Top 13 konyhai praktika elrontott ételek feljavításához

Nincs olyan háziasszony, akivel ne fordult volna elő, hogy elsózza az ételt, vagy későn vegye ki a piskótatésztát, netalán odaégesse a sültet. Mi a teendő ilyenkor? Segítünk!

Veled is megtörtént már biztosan, hogy egyszerre száz dolgot szerettél volna csinálni, és pont a legfontosabb, a készülő étel sínylette meg a szétszórtságodat. Nem is csoda, hiszen egy egész munkanappal a hátad mögött, másodállásodban a háziasszony szerepében is szeretnél száz százalékon teljesíteni. Ám a feltornyosult mosatlan edények, leszedésre váró száraz ruhák és nyávogó porcicák között hirtelen azt sem tudod, hova kapj. A vacsorának pedig hétre készen kell lennie! Most összeszedtünk néhány konyhai praktikát arra az esetre, ha a bokros teendőid között sikerült elrontanod az ételt.

Ezeket olvastad már?

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Íme a nyár 5 klasszikus fogása cseppet sem klasszikusan készítve:...

Egy évszakot nemcsak az időjárása teszi jellegzetessé, hanem azok a klasszikus fogások is, amelyet e kijelölt három hónap alatt fogyasztunk. Szerencsére a nyár csak úgy dúskál a legzamatosabb alapanyagokban és a belőlük főzött, isteni receptúrákban is, amelyeket szeretünk újra és újra megfőzni. Készítsük el őket idén is, sőt, ha kedvünk tartja csavarjunk is egyet rajtuk.

Lakos Benedek

További cikkek

Top Receptek

Lila hagymás uborkasaláta télire

Ez édeskésebb ízű, nagyon finom. Nálunk minden évben készül, én olyan vagyok mint a hangya, szorgoskodom, télen pedig elfogyasztjuk....férjecském is hangyának nevez mindig :-))))

Kovászos uborka egyszerűen

Túlmisztifikált receptek helyett a 96 éves Dédimama receptje. Tanyán született, ott nőtt föl, sok hasznos  praktikát hozott magával. Sokszor készítettük már, de legfinomabb akkor ...