Top 13 konyhai praktika elrontott ételek feljavításához

Nincs olyan háziasszony, akivel ne fordult volna elő, hogy elsózza az ételt, vagy későn vegye ki a piskótatésztát, netalán odaégesse a sültet. Mi a teendő ilyenkor? Segítünk!

Veled is megtörtént már biztosan, hogy egyszerre száz dolgot szerettél volna csinálni, és pont a legfontosabb, a készülő étel sínylette meg a szétszórtságodat. Nem is csoda, hiszen egy egész munkanappal a hátad mögött, másodállásodban a háziasszony szerepében is szeretnél száz százalékon teljesíteni. Ám a feltornyosult mosatlan edények, leszedésre váró száraz ruhák és nyávogó porcicák között hirtelen azt sem tudod, hova kapj. A vacsorának pedig hétre készen kell lennie! Most összeszedtünk néhány konyhai praktikát arra az esetre, ha a bokros teendőid között sikerült elrontanod az ételt.

Ezeket olvastad már?

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...

Az eredeti korhelyleves

A klasszikus korhelyleves valójában inkább egy kiadós főétel, mint egy leves: a savanyú káposztából főzött kolbászos fogás a magyar konyhaművészet egyik ismert és népszerű étele. ...