11 spéci tésztaelkészítési módszer – csak az olaszok meg ne lássák!

Az egyedényes spagettiről és annak áldásos jó tulajdonságairól már minden Nosalty-felhasználó hallott, most hasonlóan izgalmas tésztakészítési módozatokat hoztunk.

Most minden olasz származású olvasónk csukja be a szemét, vagy lazítson a vaskalapján. Olyan tésztaelkészítési változatok következnek, ahol a hagyományőrzés még csak egy csekélyke szerepet sem kapott. Cserébe a legkülönbözőbb ízekkel és állagokkal találkozhatunk. Engedjük magunkhoz az újítás szellemét!

Kattints a képre a vagány tésztakészítési módszerekért!

Ha megírjátok, melyik az a tizenegy módszer közül, amelyet biztosan nem próbálnátok ki, mert szerintetek nem működik, - például a boros vagy a sütőben pirítós - , akkor mi megtesszük helyettetek, hogy megerősítsük a létjogosultságát, vagy éppen megcáfoljuk a kivitelezhetőségét. Várjuk a tippeket!

Ezeket olvastad már?

forrás: buzzfeed.com

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!