11 recept burgonyához

A krumpli alapvető téli élelmiszer - mi most összegyűjtöttünk pár receptet, hogyan használhatod a megszokáson túl! 

Burgonyás-vajas pogácsa Mandulától receptje

Lehet még újat mondani a burgonyáról? Lehet. Mivel nagyon sokoldalú gumós zöldség, ezért szinte mindig találhatunk újabb, érdekesebb felhasználási módokat. A most következő válogatásban lesznek ugyan jól ismert klasszikusok, mégis hasznos lehet elolvasni a recepteket, hátha mások leírásaiból is eltanulhatunk pár trükköt. Az biztos, hogy a burgonyafajták is merőben eltérhetnek egymástól: vannak lisztesebb verziók, de ott az újkrumpli is, ami az előzővel ellentétben rengeteg vizet tartalmaz. Áttört burgonyából pedig rengeteg püré, fánk, pite is készíthető - ezek a legújabb kedvenceink. Ha új köretre vágynál, és azt is krumpliból képzeled el, arra is hozunk ötleteket.

Ezeket olvastad már?

Még több recept burgonyával

Hirdetés

Támogatott tartalom

Ha valami egészséges édességre vágysz, ne keress tovább – Leteszteltük...

A diéta alatt nagyon nehéz olyan édességet találnunk, mely nemcsak kalóriaszegény, de finom és egészséges is. Szerencsére ma már vannak olyan termékek a piacon, melyek megfelelnek ezeknek az elvárásoknak. A szerkesztőségünknek most volt szerencséje megkóstolni a Good Calories termékeit, melyek minden eddig említett jótulajdonsággal rendelkeznek. Nézzük, mi volt a véleményünk!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ételek, melyek nagyon sokat tesznek a bélrendszerünkért

Az elmúlt években az emberek egyre tudatossabbá váltak a bélrendszerük mikrobiómájával kapcsolatban, így egyre fontosabbá vált annak egészségének megőrzése is. Most kiderült, hogy ebben nagyon sokat segíthet bizonyos élelmiszerek gyakoribb fogyasztása.