10 nagyon finom, házi készítésű szósz

Hagyd el a bolti késztermékeket, készítsd magad a szószokat! Azon kívül, hogy spórolsz vele, még azt is tudod, pontosan mi van benne.

  1. 1.

    Hamburger szósz

  2. 2.

    Salsa mártás

  3. 3.

    Sajtos és paprikás dip tortillához

  4. 4.

    Barnamártás ahogy vicsys készíti

  5. 5.

    Sajtos pizzaszósz Iluskától

  6. 6.

    Pikáns nyári salátadresszing

  7. 7.

    Csípős szósz A'la Atya konyhájából

  8. 8.

    Univerzális szósz sült húsokhoz és hamburgerhez

  9. 9.

    Marinara szósz

  10. 10.

    Pizzaszósz házilag Iluska konyhájából

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

Mézédes eprespite-receptek

Végre dübörög az eperszezon, s bár nem éppen a legolcsóbb alapanyag, kizárt, hogy lemondjunk róla egy teljes évre, szóval hajrá, készüljön legalább egy epres pite!

Nosalty

További cikkek