Amerika

Kerti parti amerikai módi szerint

Az amerikai konyha rossz hírének javítására kettő receptet hoztam. A július 4-hez passzoló két szendvicsnek köze nincs a gyorskajához - otthon elkészítve igazi ínyencfalatok!

Dacota

Így készülünk Halloweenre!

Magyarországon is egyre többen készülnek Halloweenra, de igazi kultusza az angolszász országokban van. Bemutatjuk, hogyan várják a kicsit mindent túllihegő Amerikában!

Dacota

Amerika legjobb piaca

Legalábbis ezt állítják róla. Igaz, hogy az  USA a legek országa, a San Franciscó-i termelői piac valóban rászolgált hírnevére. Ott voltunk, megnéztük, mondjuk a véleményt!

Dacota

Ételek Amerika születésnapjára

A kontinensnyi ország, az Egyesült Államok, ma ünnepli születésnapját. Mivel az itteniek imádnak ünnepelni, ezt az alkalmat sem hagyják ki néhány finom falat elfogyasztására!

Dacota

Ebéd a felhők felett

Ahhoz, hogy a világ konyháinak remekeit megismerjük, útra kell kelnünk. Ha szárnyra kapunk, már útközben is megismerkedhetünk egy különleges konyhával – a repülős koszttal!

Dacota

Címlapról ajánljuk

A répatortás kekszszendvics, amit minden nap harapnánk uzsonnára

Nehéz percek következnek most az édesszájúak számára: ez a "szendvics" nem holmi felvágottal-sajttal készül, hanem egy pazar répatorta még pazarabb hozzávalóival! Húsvétra, de egy sima hétvégére vagy hétköznapra is kiváló önsimogató és családjutalmazó süteményről van szó. Így készül nálunk a répatortás kekszszendvics:

Nosalty

További cikkek