fermentálás / savanyítás
-
201 kcal
-
-
-
49 kcal
Mangós kimchi
-
20 kcal
Fermentált spárga chiliolajjal
-
-
28 kcal
Savanyított zöldparadicsom
-
23 kcal
Kimchi
-
72 kcal
Ecetes céklasaláta
-
22 kcal
Gyors savanyított lila hagyma
-
39 kcal
Vegyes savanyúság házilag
-
48 kcal
Savanyított retek
-
160 kcal
Fermentált csipkebogyóital
-
234 kcal
Török boza
-
117 kcal
Házi savanyúság
-
18 kcal
Fermentált rókagomba
-
86 kcal
Kovászolt zöldség alaprecept
-
51 kcal
Füstös répalazac
-
-
39 kcal
Ropogós kovászos uborka
-
14 kcal
Fermentált spárga
További cikkek
Változik, amit a lázról gondolunk: a tudósok szerint már nem...
A kutatások azt sugallják: az emberi test hőtermelése és szabályozása az ipari forradalom óta elmozdult. Az, hogy ma jobban élünk, tisztább környezetben, kevesebb fertőzéssel és kényelmesebb körülmények között, befolyásolja a testhőnket is.
Mit főzzek ma? Lebbencsleves, velős pacalpörkölt és a lusta asszony...
Klasszikus ízek a magyar konyha legjavából. A lebbencsleves, a velős pacalpörkölt és a somlói is magáért beszél!
Ezért nem ajánlják a szakértők a mikulásvirágot, ezeket a növényeket...
A mikulásvirág szép, ünnepi atmoszférát varázsol, de nem biztos, hogy hosszú távon át kitartó, boldog szobanövény lesz belőle. Ha tartós, lakásbarát és viszonylag könnyen gondozható növényt szeretnél, érdemes egy másik fajtát választani.
Top Receptek
Karácsonyi rögtön puha mézeskalács
Ez a tészta többszöri kísérletezés végeredménye, ez a legtökéletesebb. Évek óta ezekkel az arányokkal dolgozom. Egy nagyon jól dolgozható, rugalmas tésztát kapunk, nem ragad, nem ...
Szezámmagos karika sokáig elállós tésztából
Sokan előnyben részesítik a sós rágcsálnivalókat. Én is így vagyok ezzel, mindig a sósat részesítem előnyben. Noha azért eszem édességet is!! Ez a fajta tészta egy dobozba téve, ...
Klasszikus töltött káposzta
A kolozsvári töltött káposzta nem csak karácsonykor esik ám jól...