Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tonhalas bagett

Tonhalas bagett
Tonhalas bagett
20 perc / előkészület: 10 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egyszerű és egészséges vacsora hétköznapokra, ha nincs kedvünk főzni.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. 2 nagy bagettet középen félbevágunk, és megkenjük őket pesto szósszal. Szeletenként körülbelül 2 evőkanálnyi. Annyit tegyünk rá, hogy ne ázzon el tőle a bagett.
  2. Felaprítjuk apróra a hagymákat, és egy tálba tesszük.
  3. A tonhal levét lecsöpögtetjük, majd hozzáadjuk a hagymához, és jól összekeverjük.
  4. A hagymás tonhalat rákenjük a bagettszeletekre, és a végén megszórjuk sajttal.
  5. Tepsiben 180 fokos (én légkeveréses sütőben sütöm) sütőben kb. 10 perc alatt készre sütjük, amíg a bagett ropogós lesz.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses
  • elkészítettem: 4 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 519
elküldve: 0
receptkönyvben: 14
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Séfbácsi92

Mióta szakács: 2019.02.06.
25 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig, reggeli, tízórai, uzsonna, vacsora
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
kategória: szendvics
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

tonhalkrémes melegszendvics

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

702
tonhalkonzerv 26 dkg
bagett 40 dkg
lila hagyma 1 kis db
vöröshagyma 1 kis db
pesto 8 ek
trappista sajt 20 dkg