r
Nosalty Logó

Sajtos tallér Beni konyhájából

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Sajtos tallér Beni konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 9% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 31% Zsír

tészta

krém

Összesen 1223 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 31% Zsír

tészta

krém

Összesen 4889 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 31% Zsír

tészta

krém

Összesen 389 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 31% Zsír
  • 30% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    26.5 g

Zsír

  • Összesen
    87.5 g
  • Telített zsírsav
    40 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    20 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    307 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2326.4 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    49 mg
  • Kálcium
    637 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    42 mg
  • Foszfor
    675 mg
  • Nátrium
    919 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    82.5 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    84.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    600 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    32 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    54 micro
  • Kolin:
    119 mg
  • Retinol - A vitamin:
    590 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    115 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    129 micro
Összesen 1223 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 31% Zsír
  • 30% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    105.8 g

Zsír

  • Összesen
    349.9 g
  • Telített zsírsav
    159 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    80 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    12 g
  • Koleszterin
    1228 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    9305.7 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    196 mg
  • Kálcium
    2546 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    167 mg
  • Foszfor
    2698 mg
  • Nátrium
    3677 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    330.1 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    11 mg

VÍZ

  • Összesen
    338.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2398 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    129 micro
  • K vitamin:
    23 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    216 micro
  • Kolin:
    476 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2358 micro
  • α-karotin
    15 micro
  • β-karotin
    459 micro
  • β-crypt
    15 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    518 micro
Összesen 4889 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 31% Zsír
  • 30% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.4 g

Zsír

  • Összesen
    27.9 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    98 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    740.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    16 mg
  • Kálcium
    203 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    215 mg
  • Nátrium
    293 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    26.3 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    26.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    191 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    17 micro
  • Kolin:
    38 mg
  • Retinol - A vitamin:
    188 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    37 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    41 micro
Összesen 389 Kcal

Hozzávalók

tészta

krém

Elkészítés

tészta

  1. A tészta hozzávalóit egy tálban összegyúrjuk.
  2. Lisztezett deszkán vékonyra, kb. 3 mm-esre kinyújtjuk. A képen fél cm-esre hagytam, mert én nem szeretem, ha vékony. Kicsi szaggatóval kiszaggatjuk, és egymás mellé tesszük a sütőpapíros tepsiben. Nem kell közte helyet hagyni, nem sül össze.
  3. Mehet a 180 fokos sütőbe kb. 8-10 percre. Figyelni kell, gyorsan megsül.
  4. Kicsit hűtjük, majd a vajkrémmel megkenjük az alját, ezt a krémes felével a reszelt sajtba tesszük, és egy másikat is megkenünk, és összeragasztjuk a kettőt. Így nem potyog belőle a sajt.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 10 perc
  • Elkészítettem: 50 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 1618
  • Feltöltés dátuma: 2015. április 28.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Gyorsan elkészül és még gyorsabban elfogy! Az eredetiben a krémhez valami tejfölös-sajtkrémes valami van írva, de az annyira folyt, hogy kiváltottam 1 doboz natúr (vagy ki hogy szereti) vajkrémmel, ami egy adag sütihez pont elég.

Hozzászólások

Hozzávalók

tészta

krém

Címlapról ajánljuk

Így szerepelt Veres István és csapata a Bocuse d'Or döntőjén...

Lezajlott a világ egyik legnívósabb gasztronómiai versenyének döntője. A magyar csapat, Veres István vezetésével kiváló munkát végzett Lyonban, és emberpróbáló helytállásukkal megmutatták a zsűrinek, hogy mi mindenre képesek, még ilyen nagy nyomás alatt is. Fantasztikus tálak és ételek kerültek ki a kezük alól, szívből gratulálunk nekik!

Nosalty

További cikkek

Egy meglepő eszköz kell az igazán omlós linzerhez

Biztos sokan ismerjük azt a klasszikus túrós-kakaós linzert, aminek különlegessége a tészta reszelésében rejlik. Ez a fantasztikus technika adja a sütemény utánozhatatlan állagát, amit kóstolva felmerülhet bennünk a kérdés: miért nem használjuk ezt többször?