Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sajtos szalag

Sajtos szalag
Sajtos szalag
45 perc / előkészület: 30 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Frissen a legfinomabb. Egy pohár Cserszegi fűszeres bor mindig jól csúszik rá.

hozzávalók / 4 adag

A tésztához

A tetejére

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tészta hozzávalóit összegyúrjuk.
  2. Kisodorjuk 1 cm vastagra, megkenjük a felvert tojással és rászórjuk a reszelt sajtot.
  3. Tetszés szerinti formákat vágunk belőle. (Szórhatunk rá magvakat is.)
  4. Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük és 200 fokra előmelegített sütőben aranyszínűre sütjük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 17 241
elküldve: 3
receptkönyvben: 150
elkészítve: 10/12
Facebookon megjelent: -

szakács

Szimlne

Mióta szakács: 2009.02.09.
18 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: közepes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: sós süti
mikor: tízórai, uzsonna
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

sajtos rombuszok

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Turbolya
Turbolya Mon, 2018-02-05 15:39

Köszi a receptet, valami sósat akartam sütni de nem volt itthon élesztő,nagyon egyszerü recept és finom lett.Köszi

951
rétesliszt 30 dkg
margarin 25 dkg
sajt 7 dkg
tejföl 2 ek
1 kk
tojás 1 db
sajt 15 dkg