Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Pina Colada tiramisu

Pina Colada tiramisu
Pina Colada tiramisu
20 perc / előkészület: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Bár szeretem az eredeti tiramisut is, szerintem a gyümölcsös variációk milliószor jobbak. Általában erdei gyümölcsökkel szoktam hasonlót készíteni, most kipróbáltam egy egzotikusabb fajtát is, és nem csalódtam..:)

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A mascarponét, tejszínt, porcukrot és kókuszreszeléket alaposan összekeverjük.
  2. Egymás mellé fektetjük a babapiskótákat, és kiskanállal óvatosan addig locsolgatjuk az ananászkonzerv levével, amíg annyit nem vettek fel belőle, hogy megpuhuljanak (nem eláztatni akarjuk).
  3. A babapiskótákra adagoljuk a mascarponés krémet, majd tetszés szerint rétegezzük.
  4. A tetejét az ananászdarabokkal és csokiforgáccsal díszítjük.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 048
elküldve: 2
receptkönyvben: 16
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Xer

Mióta szakács: 2014.01.22.
3 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
konyhatechnológia: süti sütés nélkül
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: desszert

receptkategóriák

egyéb elnevezések

gyümölcsös tiramisu, ananászos tiramisu, kókuszos-ananászos tiramisu

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

642
mascarpone 25 dkg
porcukor 2 ek
kókuszreszelék 4 ek
habtejszín 2 dl
babapiskóta 20 db
ananászkonzerv 25 dkg
csokoládéforgács 2 ek