Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Medvehagymás fűszerolaj

Medvehagymás fűszerolaj
Medvehagymás fűszerolaj
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Az olaj, ha leszűrjük, hűtőben kb. 10 hétig is eláll, szűretlenül kb. 2 hétig. A fűszerolajat felhasználhatjuk levesek vagy saláta dresszingek ízesítéséhez. De frissen főtt tésztával és kevés chilipehellyel és parmezánnal megszórva, egy finom, ízletes, gyors ebéd vagy vacsora.

hozzávalók / 12 adag

alapanyagok

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A medvehagymát megmossuk, szárazra itatjuk, a szárakat letépjük. A leveleket vékony csíkokra vágjuk.
  2. A medvehagymát egy tiszta, száraz üvegbe tesszük, ráöntjük az olajat, és legalább 1 napot hagyjuk, hogy az ízek összeérjenek.
  • költség: 1800 Ft
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 782
elküldve: 0
receptkönyvben: 12
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kategória: befőttek
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
fogás: egyéb fogás
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szezon: tavasz
kalória: átlagos
adag: 12 főre

receptkategóriák

főkategória: befőttek
alkategória: fűszerek házilag
hasonló kategóriák: befőtt, kompót, télire

egyéb elnevezések

tavaszi fűszerolaj, medvehagymás olívaolaj, házi fűszerolaj

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

376
medvehagyma 70 g
olívaolaj 500 ml