Japán omlett
cukormentes
laktózmentes
gluténmentes
tejmentes
tojást tartalmaz
8zsuzsa8
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
- 12% Fehérje
- 0% Szénhidrát
- 14% Zsír
Összesen
87
kcal
- 12% Fehérje
- 0% Szénhidrát
- 14% Zsír
Összesen
173
kcal
- 12% Fehérje
- 0% Szénhidrát
- 14% Zsír
-
96.5g tojás121 kcal
-
0g só0 kcal
-
3.5g napraforgó olaj31 kcal
Összesen
152
kcal
- 12% Fehérje
- 0% Szénhidrát
- 14% Zsír
- 74% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Lut-zea
-
Riboflavin - B2 vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 6.1 g
Zsír
-
Összesen 6.6 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 3 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 180 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 213.9 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 15 mg
-
Kálcium 27 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 6 mg
-
Foszfor 96 mg
-
Nátrium 69 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 0.3 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 36.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 77 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 40 micro
-
K vitamin: 0 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 23 micro
-
Kolin: 142 mg
-
Retinol - A vitamin: 77 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 0 micro
-
β-crypt 4 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 243 micro
Összesen
87
kcal
- 12% Fehérje
- 0% Szénhidrát
- 14% Zsír
- 74% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Lut-zea
-
Riboflavin - B2 vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 12.2 g
Zsír
-
Összesen 13.2 g
-
Telített zsírsav 4 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 5 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 3 g
-
Koleszterin 360 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 427.7 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 30 mg
-
Kálcium 54 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 12 mg
-
Foszfor 192 mg
-
Nátrium 137 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 0.7 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 73.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 155 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 79 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 45 micro
-
Kolin: 284 mg
-
Retinol - A vitamin: 155 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 0 micro
-
β-crypt 9 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 487 micro
Összesen
173
kcal
- 12% Fehérje
- 0% Szénhidrát
- 14% Zsír
- 74% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Lut-zea
-
Riboflavin - B2 vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 10.7 g
Zsír
-
Összesen 11.6 g
-
Telített zsírsav 3 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 5 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 3 g
-
Koleszterin 316 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 375.2 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 26 mg
-
Kálcium 48 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 10 mg
-
Foszfor 168 mg
-
Nátrium 121 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 0.6 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 64.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 136 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 70 micro
-
K vitamin: 0 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 40 micro
-
Kolin: 249 mg
-
Retinol - A vitamin: 136 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 0 micro
-
β-crypt 8 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 427 micro
Összesen
152
kcal
Hozzávalók
-
2 db tojás
-
1 csipet só
-
1 teáskanál napraforgó olaj
Elkészítés
- Elválasztjuk a tojások sárgáját és fehérjét.
- A tojások fehérjét csipet sóval kemény habbá verjük.
- A sárgáját villával felverjük, megsózzuk, és egy serpenyőben kevés olajon szétterítjük, megsütjük. Nem kell megfordítani.
- Amikor már kissé megszilárdult a sárgája, rákenjük egyenletesen a tojáshabot. Lefedve egy-két percig sütjük.
- Fakanállal kettévágjuk, és habos felével egymásra borítjuk.
- Sütés ideje: 5 perc
- Receptkönyvben: 9
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 1
- Össznézettség: 1043
- Feltöltés dátuma: 2021. január 11.
Ajánló
Reggelire, vagy mint a képen: spenót mellé kitűnő.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- vegetáriánus:
-
- Speciális étrendek:
8zsuzsa8
210 recept
Az interneten láttam, kipróbáltam és megszerettem. Könnyű elkészíteni, mutatós.