Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Húsimádó pizza baconalappal

Húsimádó pizza baconalappal
Húsimádó pizza baconalappal
45 perc / előkészület: 5 perc sütés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Azt hitted, tudod, milyen az igazi húsimádó pizza? Szerintem nem, és ezen még meg is fogsz lepődni! Veszélyes!

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Fogunk egy tortaformát, és a nyers baconöket belenyomkodjuk, majd előmelegített sütőbe rakjuk, és 30 perc alatt megsütjük. Az a jó, ha a teteje ropogós már, de azért még lehet vágni törés nélkül.
  2. A megsült bacon-pizzaalapot megkenjük pizzaszósszal, ráhalmozzuk a felvágottakat, és megszórjuk sajttal. Majd újabb 5-10 percre visszatesszük a sütőbe, hogy a sajt megolvadjon, és a felvágottak picit megsüljenek.
  3. A kész pizzát hagyjuk picit hűlni, szórjuk meg snidlinggel, vagy amivel szeretnénk, és fogyaszthatjuk is!
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 781
elküldve: 1
receptkönyvben: 27
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Tamas

Mióta szakács: 2016.03.21.
36 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
nehézség: könnyű
kategória: pizza
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes
adag: 3 főre
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

baconpizza

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

763
bacon 40 dkg
paprikás szalámi 5 dkg
prágai sonka 5 dkg
mozzarella 10 dkg
pizzaszósz 5 ml