Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Házi szezámsó

Házi szezámsó
Házi szezámsó
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ahol lakom, nem találtam a boltban, így megcsináltam magamnak, gyorsan kész, és valószínűleg olcsóbb, mint bolti társa.

hozzávalók / 1 adag

ajánlat

Szinte minden ételbe tehetjük.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A szezámmagot száraz serpenyőben aranybarnára pirítjuk, és ha kihűlt, kávédarálón finomra daráljuk.
  2. Hozzáadjuk a sót, és üvegbe töltjük. Már kész is.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 648
elküldve: 0
receptkönyvben: 26
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

sendrya

Mióta szakács: 2013.01.29.
10 recept

receptkategóriák

főkategória: befőttek
alkategória: fűszerek házilag
hasonló kategóriák: befőtt, télire, kompót

egyéb elnevezések

fűszersó házilag, szezámmagos só házilag, házi szezámmagos só

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

vgabus
Gabus / vgabus Tue, 2014-07-01 15:16

Vajas kenyérre szórva is isteni. :) Köszönöm a receptet, jók az arányok. :)

sendrya
sendrya / sendrya Sun, 2014-03-16 17:51

Szia! Húsételeknél,halnál, párolt zöldségek ,szinte bárminél lehet használni úgy mint a sót. Legalábbis én úgy szoktam.

401
himalája só 3 tk
szezámmag 10 ek