Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Fagyos torta erdei gyümölcsökkel

Fagyos torta erdei gyümölcsökkel
Fagyos torta erdei gyümölcsökkel
20 perc / előkészület: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy bulira készítettem. Nem volt túl sok időm, így csak ez a gyors megoldás jöhetett számításba.
Nagyon szeretem a Hulalát (bár a nevét kevésbé), mert nem esik össze. Ha a torta kiolvad (és esetleg nem fogyott el, ami nálunk azért ritka), akkor is teljesen élvezhető marad.

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A Hulalát felverjük.
  2. A mascarponét összekeverjük a porcukorral és a szörppel. Óvatosan összedolgozzuk a habbal.
  3. A tortalap közepét megtöljük a krémmel. Tetejére halmozzuk a fagyos gyümölcsöket.
  4. Megszórjuk csokoládéreszelékkel.
  5. Mélyhűtőbe tesszük.
  6. Tálalás előtt 10-15 perccel kivesszük a mélyhűtőből.

  • elkészítettem: 20 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 10 535
elküldve: 0
receptkönyvben: 64
elkészítve: 0/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Kiki

Mióta szakács: 2008.08.27.
476 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
konyhatechnológia: süti sütés nélkül
szezon: tavasz
kategória: torta
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
adag: 6 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

mascarponés gyümölcstorta a mélyhűtőből, fagyos erdei gyümölcsös torta

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

451
mascarpone 25 dkg
szörp 50 ml
porcukor 3 púpozott ek
növényi habtejszín 1.5 dl
erdei gyümölcs mix 20 dkg
étcsokoládé 5 dkg
piskótalap 20 dkg