Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Leonardo DiCaprio beszáll a kajabizniszbe - Vajon milyen ételek gyártásába fektet be a sztár?

Talán nem meglepő, hogy miután A visszatérő című filmben egy bölény nyers máját kellett befalnia, Leonardo Dicaprio egy vegán burgereket gyártó cégbe fektet be. 

Leonardo DiCaprio nem csupán azért fektet be egy vegán burgerezőbe, mert A visszatérő című filmben egy bölény nyers máját kellett megennie. Az Oscar-díjas sztár a környezetvédelem elkötelezett híve. 1998-ban alapította meg a saját nevét viselő szervezetet (Leonardo DiCaprio Foundation - LDF), ami többek között az óceánok és a vadvilág védelmével, az őslakosok jogaival és a klímaváltozással foglalkozik. Before the Flood (Az áradás előtt) című dokumentumfilmjében a sztár az ENSZ békenagyköveteként mind a hat kontinenst meglátogatja és tudósok segítségével a klímaváltozás bizonyítékait kutatja.

DiCaprio most a Los Angeles-i, vegán burgereket és más húspótlókat gyártó Beyond Meat céget támogatja anyagilag - írja a Quartz. A Beyond Meat nyáron már széleskörű terjeszkedésbe kezdett. A termékek tizenöt amerikai állam hatszáz Kroger-tulajdonú üzletében már kaphatóak, ezen kívül a The Whole Foods Market boltjaiban is meg lehet venni ezeket a növényi alapú hamburgerpogácsákat.  

"Az állattartás nagyban hozzájárul a szénhidrogén-kibocsájtáshoz. Aki állati húsok helyett növényi alapú húspótlókat fogyaszt, komoly lépéseket tesz annak érdekében, hogy csökkentse káros befolyását a klímára" - nyilatkozta a színész.

Nem a Beyond Meat az egyetlen szervezet, amit a színész környezetvédelmi alapítványa segít A Leonardo DiCaprio Foundation 2017 szeptemberében több, mint száz szervezetet és ügyet összesen 20 millió dollárral támogatott. 

Ezt olvastad az ízHUSZÁR magazinon?

Eddig nem értettük, de most már tudjuk, miért jó érzés minden nap egy kanalat faragni

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!