A répatorta nagy kedvenc sütemény, főleg ilyenkor, tavasz tájékán. Ha szeretjük, adjunk egy esélyt a többi zöldséges süteménynek is: azok is megérnek egy misét.
A meglepő hozzávalók tárháza bizony igen tágas lehet, ha süteményekről van szó. Most a zöldségeket vesszük célkeresztbe: ne ijedjünk meg a répás, céklás vagy krumplis finomságoktól, tényleg isteniek.
Ahány ház, annyi vadas... Ám a tökéletes vadasból nem hiányozhat a minőségi hús, a finom zöldségek, no meg a mustár. Mutatjuk a mi kedvenc receptjeinket!
Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!