11 lasagne, mely közül mindenki megtalálja a kedvencét
Lasagnét nemcsak a húsimádók ehetnek, hiszen rendkívül sok variációban elkészíthető, húsmentesen is. Nézzük a mi kedvenc kombinációinkat!
NosaltyLasagnét nemcsak a húsimádók ehetnek, hiszen rendkívül sok variációban elkészíthető, húsmentesen is. Nézzük a mi kedvenc kombinációinkat!
NosaltyHa nem szeretnéd még elővenni a karácsonyi recepteket, akkor készíts egy finom lasagnét, mely kicsiknek és nagyoknak is ízleni fog.
NosaltyA lasagne önmagában is egy elég masszívan laktató étel, persze mindig tehetünk további lépéseket annak érdekében, hogy ezt fokozzuk. A Napi Tipp keretében megnézzük, mivel és mitől lesz még táplálóbb!
Lakos BenedekTudtad, hogy július 29-én ünnepeljük a lasagne világnapját? Az olaszok híres rakott ételét nem is olyan nehéz elkészíteni, mutatunk pár receptet, amivel tökéletes ebédet vagy vacsorát dobhatsz össze, akár húsmentesen is!
NosaltyA zöldségek kiváló alapot adnak sok ételnek, amire viszont más dolgokkal még építeni kell. Például sok-sok sajttal. Az alábbi receptek ezt a két csodát ötvözik, a végeredmény pedig minden esetben isteni.
NosaltyA mai menü igazán különleges fogásokból áll, melyek egytől egyig tökéletesen illenek a nyárhoz.
NosaltyCsempéssz egy szelet Olaszországot a hétköznapi szürkeségbe! Ezek a szaftos lasagnék biztosan feldobják a napod, ráadásul elkészíteni sem nehéz őket.
NosaltyMindegy, milyen raguval készítjük, a lasagne rétegezésének van egy meghatározott sorrendje, ami ugyan nem szentírás, de ha így rakjuk össze a tésztaételt, sokkal jobb eredményt érhetünk el. De miért ilyen fontos ez?
Lakos BenedekEgy jó lasagnének nehéz ellenállni, főleg, ha nemcsak a klasszikus kínálatot, de színes, zöldséges változatokat is mutatunk, így mindenki megtalálja a maga kedvencét.
NosaltyNagy mennyiségű, magzatfejlődést is károsító örök vegyi anyagot találtak egy 16 európai országra kiterjedő vizsgálatban. A búzaalapú termékek a legszennyezettebbek.
NosaltyA Pantone 2026-ban is kiválasztotta az év színét, ami ezúttal meglepő módon a fehér egyik árnyalata lett.
Macsuga ViktóriaTélen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.
NosaltyA kutatások azt sugallják: az emberi test hőtermelése és szabályozása az ipari forradalom óta elmozdult. Az, hogy ma jobban élünk, tisztább környezetben, kevesebb fertőzéssel és kényelmesebb körülmények között, befolyásolja a testhőnket is.
Klasszikus ízek a magyar konyha legjavából. A lebbencsleves, a velős pacalpörkölt és a somlói is magáért beszél!
A ’90-es évek konyhaszínei újra hódítanak, de most sokkal kifinomultabban, mint valaha. Mutatjuk, hogyan frissítik fel ezek az árnyalatok a konyhát úgy, hogy az egyszerre legyen modern és nosztalgikus.
Ez a tészta többszöri kísérletezés végeredménye, ez a legtökéletesebb. Évek óta ezekkel az arányokkal dolgozom. Egy nagyon jól dolgozható, rugalmas tésztát kapunk, nem ragad, nem ...
Sokan előnyben részesítik a sós rágcsálnivalókat. Én is így vagyok ezzel, mindig a sósat részesítem előnyben. Noha azért eszem édességet is!! Ez a fajta tészta egy dobozba téve, ...
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.