Mit főzzek ma? Sajtkrémlevest, töltött padlizsánt és csörögefánkot falatozunk ma

A mai menüben fantasztikus fogásokkal lakunk majd jól, és a farsangra is készülünk már egy kicsit a desszerttel.

A mai levesünknek egy háromsajtos krémleves készül, majd jöhet egy töltött padlizsán, végül egy isteni csörögefánkkal zárjuk a menüt.

LEVES

Még több sajtkrémleves itt!

FŐÉTEL

Még több töltött padlizsán itt!

DESSZERT

Még több fánk itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Társasházi pályázat három egyszerű lépésben

Május 31-ig küldhetitek el ötleteiteket az OTP Bank Társasházi Pályázatára. A határidő közeleg, de megéri sietni, hiszen 15 társasházi közösség nyerhet összesen 30 millió forint vissza nem térítendő támogatást.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek