Mit főzzek ma? Sajtkrémlevest, töltött padlizsánt és csörögefánkot falatozunk ma

A mai menüben fantasztikus fogásokkal lakunk majd jól, és a farsangra is készülünk már egy kicsit a desszerttel.

A mai levesünknek egy háromsajtos krémleves készül, majd jöhet egy töltött padlizsán, végül egy isteni csörögefánkkal zárjuk a menüt.

LEVES

Még több sajtkrémleves itt!

FŐÉTEL

Még több töltött padlizsán itt!

DESSZERT

Még több fánk itt!

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek

Lusta asszony somlói galuskája

Nem szükséges hozzá három külön piskóta, rétegezni és éjszakákat pihentetni sem kell: ez a hamis somlói pikk-pakk elkészül, de ugyanúgy hozza azt az élvezeti élményt, mint a ...