Mit főzzek ma? Sajtkrémlevest, töltött padlizsánt és csörögefánkot falatozunk ma

A mai menüben fantasztikus fogásokkal lakunk majd jól, és a farsangra is készülünk már egy kicsit a desszerttel.

A mai levesünknek egy háromsajtos krémleves készül, majd jöhet egy töltött padlizsán, végül egy isteni csörögefánkkal zárjuk a menüt.

LEVES

Még több sajtkrémleves itt!

FŐÉTEL

Még több töltött padlizsán itt!

DESSZERT

Még több fánk itt!

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Klasszikus orosz blini

A blini nem egyszerű palacsinta: kelt tésztájának és a hajdinalisztnek köszönhetően karakteres, mégis könnyű fogás. Ünnepi reggelinek, vendégvárónak vagy akár elegáns előételnek ...

Cantuccini hagyományosan

Az egyik legtradicionálisabb olasz kekszféle a cantuccini, ez a kétszersült sütemény, ami sokáig eláll és desszertborba vagy forró kakaóba/kávéba mártogatva esik a legjobban. Mint a ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...