tárkony

6 titkos hozzávaló, ami új szintre emeli a kedvenc ételeinket

Biztos mindenki törte már a fejét azon, vajon mitől lesz sokkal finomabb egy-egy jól ismert étel, ha egy bizonyos helyen vagy személy által elkészítve esszük. Ha ismerünk olyat, akinek messze földön híres a rakott krumplija, húslevese vagy pörköltje, rakott tésztája, a legtöbbször kiderül, hogy van valamilyen csavar, különleges hozzávaló vagy elkészítési mód a receptben.

Szekeres Dóra

Tárkonyos raguleves, a kedvenc, ahogy még nem készítetted

A tárkonyos raguleves az őszi-téli szezon kivételezettje, az elkényeztetett gyermek a levesek között, akit mindenki egy picit jobban szeret, mint kortársait. Hogy miért? Mert ez a különleges zöldfűszer eszméletlen jól illik a zöldséges-húsos tartalmas egyveleghez, maga a leves pedig főételként is megállja helyét. Na és várjunk csak, lehet, hogy még hús sem kell hozzá?

Nosalty

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...