szakácskönyv

A Barátok közt sosem ér véget – Ezzel a könyvvel...

Majdnem 23 év után, július 17-én lezárul egy korszak, ugyanis ezen a napon vetítik le a Barátok közt című sorozat utolsó részét. Bár a telenovella véget ér, a Mátyás király tér lakói nem búcsúznak el örökre, sőt, akár haza is vihetjük őket egy különleges albumban, mely jobbnál jobb recepteket és történeteket rejt magában.

Nosalty

Szakácskönyv: Babszem Jankó kedvenc receptjei gyerekeknek

A szakácskönyv könnyen elkészíthető receptekkel szeretné a hüvelyes növények népszerűségét növelni a gyerekek és szüleik körében. A babok, lencsék, borsók nagyon változatos formákban, színekben fordulnak elő és sokféleképpen elkészíthetőek, ezért már kinézetre is vonzó ételek lehetnek a gyerekek számára.

Nosalty

Gáspár Bea újra a konyhájába invitál: megjelent a Bea konyhája...

Gáspár Beát valószínűleg senkinek sem kell bemutatni, de amikor három évvel ezelőtt megnyert egy tv-s főzőműsort, valószínűleg sokan egy új oldaláról ismerték meg. A tavaly megjelent nagy sikerű Bea konyhája kötet után idén ősszel megérkezett a Bea konyhája 2. Ennek kapcsán kérdeztük a szerzőt főzésről, családja kedvenc ételeiről és a közelgő karácsonyról.

Szász Nóri

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ez az 5 dolog kell a legfinomabb bundás kenyérhez

Készüljön reggelire vagy vacsorára, esetleg hétvégi dekadenciával ebédre, a bundás kenyérnek van néhány kritikus követelménye, amit nem érdemes elhibázni. Elő a tojással és a serpenyővel, süssük meg álmaink kenyerét!