13 új gasztronómiai könyv, amelynek minden polcon ott a helye

Ugyan a szakácskönyvek már nem képezik olyan szerves részét az életünknek, mint korábban, mégis évről évre születnek olyan példányok, amelyeket mindenképpen érdemes beszerezni az internetes receptgyűjtemény mellé. Most 13 ilyen könyvet is megismerhetünk, választani pedig többet is ér.

Azt hinnénk, hogy az internetes receptoldalak mellett már abszolút nincs is szükség újabb gasztro- és szakácskönyvek kiadására. És ez igaz is lehetne, persze csak akkor, ha nem jelenne meg minden évben ennyi csodás, eredeti és iránymutató könyv. A termés 2022-ben is igen gazdag volt, ebből következik most egy alapos merítés, ami egyeseknek talán majd a karácsonyi ajándékkeresést is megkönnyíti.

Nézd meg galériánkban az ajánlott könyveket:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Még több ötlet az ünnepi hangolódáshoz:

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek