13 új gasztronómiai könyv, amelynek minden polcon ott a helye

Ugyan a szakácskönyvek már nem képezik olyan szerves részét az életünknek, mint korábban, mégis évről évre születnek olyan példányok, amelyeket mindenképpen érdemes beszerezni az internetes receptgyűjtemény mellé. Most 13 ilyen könyvet is megismerhetünk, választani pedig többet is ér.

Azt hinnénk, hogy az internetes receptoldalak mellett már abszolút nincs is szükség újabb gasztro- és szakácskönyvek kiadására. És ez igaz is lehetne, persze csak akkor, ha nem jelenne meg minden évben ennyi csodás, eredeti és iránymutató könyv. A termés 2022-ben is igen gazdag volt, ebből következik most egy alapos merítés, ami egyeseknek talán majd a karácsonyi ajándékkeresést is megkönnyíti.

Nézd meg galériánkban az ajánlott könyveket:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Még több ötlet az ünnepi hangolódáshoz:

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ilyen komoly volt a dínom-dánom a vidéki lakodalmakon 200 éve

Ha vidékre megyünk, még sok helyen fellelhetünk régről megmaradt szokásokat az olyan ünnepek és jeles napok alkalmával, mint például a lakodalom. Menjünk most vissza ezeknek a szokásoknak a gyökeréig, nézzük meg, hogyan is nézett ki egy vidéki lakodalom két évszázaddal ezelőtt!