Séfek árulták el, hogyan tehetjük ízesebbé az egyszerű rizst
A rizs a világ egyik legegyszerűbb alapanyaga, de nem kell, hogy ezt az ízén is érezzük!
Szabó AnnaA rizs a világ egyik legegyszerűbb alapanyaga, de nem kell, hogy ezt az ízén is érezzük!
Szabó AnnaSűrű, kicsit vizes ízű, sötétzöld és langyos: nagyjából így nézett ki a menzai spenótfőzelék, de hogyan lehet jól készíteni? Mutatjuk!
Nábelek ZsófiHalászlé és rántott hal - az éves halfogyasztásunk legnagyobb része a karácsonyi időszakban csúcsosodik ki, pedig jó lenne, ha év közben is többször nyúlnánk a halakhoz. Most egy profi séf segít abban, hogy ne csak karácsonykor legyen kedved a rántott halhoz.
Nábelek ZsófiAhogy a színész nem szíveli a szövegtanulást, a báros menekülne a standolástól, a titkár szabadulna az iktatásoktól, úgy a konyhán is van néhány gyűlölt mozzanat. Az éttermek szívében mégsem a hidegpálya teendőivel van a legnagyobb gond jelenleg, hanem a hozzáállással. Nem lehet egyből a legkreatívabb, csillogó munkafolyamatokra lépni, sok alázatra és rutinra van szükség. Bíró Lajost, a Vendéglő a Kisbíróhoz és a Buja Disznó(k) tulajdonosát és fiát, a feltörekvő ifjú séfet, a budai étterem konyhafőnökét, Dánielt kérdeztük hozzáállásról, a fiatalok lendületéről, oktatásról és lehetőségekről.
Pákozdi NóraMéltó fogások az adventi időszakra: klasszikus, laktató levessel és csirkepaprikással, valamint házi szaloncukorral készülődünk.
NosaltyA belsőségek világa nem mindenkinek jön be – és ez teljesen rendben van. De ha te azok közé tartozol, akik rajonganak értük, akkor ez a kvíz gyerekjáték lesz. Képfelismerős kvíz következik!
NosaltyNem minden friss élelmiszer jobb automatikusan, mint a fagyasztott változat. Különösen a szezonon kívüli zöldségek és gyümölcsök esetén a fagyasztott opció lehet egészségesebb, olcsóbb és praktikusabb választás.
Nosalty50 év felett fokozatosan csökken az anyagcsere gyorsasága, amit először a hasnyálmirigyünk érez meg. Fontos, hogy egészségünk megőrzése érdekében átgondoljuk táplálkozásunkat, és körbenézzünk a hűtőnkben. Íme, 4 olyan tiltólistás élelmiszer, ami árt a hasnyálmirigynek!
A Jammertal Borbirtok Cassiopeia Merlot-ját választották a világ legjobbjának a Concours Mondail de Bruxelles szakértői.
A vasaló talpa az egyik olyan felület a lakásban, amit nem sűrűn takarítunk, és akkor finoman fogalmaztunk. Pedig nem ártana! Otthon Tippünk ma ebben segít.
Ez a tészta többszöri kísérletezés végeredménye, ez a legtökéletesebb. Évek óta ezekkel az arányokkal dolgozom. Egy nagyon jól dolgozható, rugalmas tésztát kapunk, nem ragad, nem ...
Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...
A kolozsvári töltött káposzta nem csak karácsonykor esik ám jól...