Séfek árulták el, hogyan tehetjük ízesebbé az egyszerű rizst

A rizs a világ egyik legegyszerűbb alapanyaga, de nem kell, hogy ezt az ízén is érezzük!

Számos nemzetiség konyhájában alapvető alapanyagnak számít a rizs, ami ráadásul elképesztően sokszínűen felhasználható. Gyakran viszont köretként fogyasztjuk, és a főfogás mellett arra már nem igazán fordítunk figyelmet, hogy a rizs is különleges legyen. Pedig jó pár alapanyag létezik, amelyekkel egészen új szintre emelhetjük ezt a jól bevált köretet. Most néhány híres séf elárulta, mi után érdemes nyúlni, hogy ízesebb legyen a rizs!

Forrásunk volt.

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Még több konyhai tipp vár:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Társasházi pályázat három egyszerű lépésben

Május 31-ig küldhetitek el ötleteiteket az OTP Bank Társasházi Pályázatára. A határidő közeleg, de megéri sietni, hiszen 15 társasházi közösség nyerhet összesen 30 millió forint vissza nem térítendő támogatást.

Címlapról ajánljuk

Ezt főzheted – A csodás május 31 receptje, ami csak...

Cikksorozatunkban minden hónap elején összegyűjtjük a kedvenceinket regisztrált felhasználóink fogásai közül. Most májusi, tavaszi és napfényes fogások következnek, méghozzá sok-sok friss alapanyagból. Csatlakozzatok ti is a Nosalty gasztroközösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján.

Nosalty

További cikkek