9 savanyú káposztás egytálétel, ami igazi vitaminbomba
A savanyú káposzta egészséges vitaminforrás, amivel ráadásul igazán pazar, ízes és nagyon laktató fogásokat készíthettek. Nézzétek!
NosaltyA savanyú káposzta egészséges vitaminforrás, amivel ráadásul igazán pazar, ízes és nagyon laktató fogásokat készíthettek. Nézzétek!
NosaltyA savanyúság sokszor kíséri a főételeinket köretként, azonban olyan már ritkábban történik, hogy konkrétan belefőzzük az ételbe. Pedig nagyon sokat kihagyunk ezzel.
Lakos BenedekA téli időszakban sokkal kevesebb lehetőségünk van friss zöldségekből és gyümölcsökből fedezni a napi vitaminszükségletünket, de mégis van egy évszázadok óta kedvelt alapanyagunk, amely egyrészt olcsó, könnyen elérhető, másrészt telis-tele van vitaminnal, és még az emésztésünknek is jót tesz. Ez a magyar konyha egyik alapélelmiszere: a savanyú káposzta.
Szekeres DóraA Pantone 2026-ban is kiválasztotta az év színét, ami ezúttal meglepő módon a fehér egyik árnyalata lett.
Macsuga ViktóriaTélen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.
NosaltyLegyen még fantasztikusabb a karácsonyod, vegyél részt az ALDI egyedülálló nyereményjátékában!
HirdetésA kutatások azt sugallják: az emberi test hőtermelése és szabályozása az ipari forradalom óta elmozdult. Az, hogy ma jobban élünk, tisztább környezetben, kevesebb fertőzéssel és kényelmesebb körülmények között, befolyásolja a testhőnket is.
Klasszikus ízek a magyar konyha legjavából. A lebbencsleves, a velős pacalpörkölt és a somlói is magáért beszél!
A ’90-es évek konyhaszínei újra hódítanak, de most sokkal kifinomultabban, mint valaha. Mutatjuk, hogyan frissítik fel ezek az árnyalatok a konyhát úgy, hogy az egyszerre legyen modern és nosztalgikus.
Ez a tészta többszöri kísérletezés végeredménye, ez a legtökéletesebb. Évek óta ezekkel az arányokkal dolgozom. Egy nagyon jól dolgozható, rugalmas tésztát kapunk, nem ragad, nem ...
Sokan előnyben részesítik a sós rágcsálnivalókat. Én is így vagyok ezzel, mindig a sósat részesítem előnyben. Noha azért eszem édességet is!! Ez a fajta tészta egy dobozba téve, ...
Nem szükséges hozzá három külön piskóta, rétegezni és éjszakákat pihentetni sem kell: ez a hamis somlói pikk-pakk elkészül, de ugyanúgy hozza azt az élvezeti élményt, mint a ...