Mit főzzek ma? Színes reteksaláta, sütőben sült fasírt és répás...
A mai menü is húsvéti lázban ég: könnyed salátával, igazán laktató szószos fasírttal és répakockával készültünk.
NosaltyA mai menü is húsvéti lázban ég: könnyed salátával, igazán laktató szószos fasírttal és répakockával készültünk.
NosaltySokaknak még mindig bizonygatni kell, mennyire ajánljuk, hogy répával készítsék el egy közelgő szülinapra a tortát vagy a napi desszertet a családnak. Ezekkel a receptekkel minden kétséget eloszlatunk!
NosaltyA meglepő hozzávalók tárháza bizony igen tágas lehet, ha süteményekről van szó. Most a zöldségeket vesszük célkeresztbe: ne ijedjünk meg a répás, céklás vagy krumplis finomságoktól, tényleg isteniek.
NosaltyHa magától a répától nem is, a boldogságtól biztosan áriákat fütyörészünk majd, miközben ezeket az isteni fogásokat fogyasztjuk. A levestől a desszertig minden alkalommal kapunk egy esélyt, hogy használjuk a répát, éljünk vele bátran!
NosaltyIgenis tehetünk zöldséget a süteménybe: erre az egyik legjobb példa a répa. A répatortán túl persze megannyi lehetőség adódik, hogy meglepőbbé tegyünk egy-egy édességet a narancssárga zöldség segítségével.
NosaltyA tökös sütikre még várni kell, egy finom répatortához szinte mindig rendelkezésre állnak az alapanyagok otthon is. Íme pár tökéletes recept, amit egy óra alatt elkészíthetsz.
NosaltyTökfőzeléket sokan csak nyáron fogyasztanak, pedig tavasszal ugyanúgy megállja a helyét, hiszen friss kapor szinte mindig kapható a boltokban, és tökre is szert tehetünk, ha máshogy nem, fagyasztva.
NosaltyKylie Minogue-gal, olcsóbb ételekkel és biztonságosabb fesztiválozással készülnek az idei Szigetre a szervezők.
NosaltyCsupán egyetlen dologra kell igazán figyelnünk: az időre.
NosaltyA bélrendszer a szakértők szerint az "új agy", így érdemes rá kiemelten figyelni, hiszen az immunrendszerünk mellett gyakorlatilag mindenre hatással van, nem csak emésztésünkre.
Szuperfincsi menüsor, melyben a gomba, a zöldbab, a sertéshús és az áfonya a főszereplő.
Olajban sült, igazi, házias rántott sertésszeletet eszegetni ebédre olyan élmény, ami egyszerre idézi fel a gyerekkorunkat, az iskolaéveket, a nagyi ebédlőjét vagy anya-apa vasárnapi menüjét. Imádjuk, és kész.