programajanlo

6 mesébeillő arborétum országszerte

A tavaszi virágzás jegyében egy olyan arborétum-gyűjtést hoztunk nektek, amiket érdemes meglátogatni, különösképpen ebben az időszakban. A hazai flóra legfőbb képviselőivel találkozhattok az arborétumokban, ami csodás kikapcsolódást jelent a hétvégére!

Balogh Lilla

Gyere velünk a Konyhakiállításra, és főzz lencsés dahlt Pikács Árpival

Idén is megrendezésre kerül Magyarország legnagyobb konyhai trendeket bemutató eseménye, a Konyhakiállítás. Az informatív bemutatók és a konyhai újdonságokat felvonultató standok mellett a színpadokon történő programokra is érdemes lesz figyelni, például a Nosalty séfjére, Pikács Árpira, aki vasárnap élő főzőműsorral várja az érdeklődőket.

Nosalty

Szeptember első hétvégéjén érkezik a Káli Piknik

Hegyek, völgyek, szőlőtőkék és borospincék között kanyargó szerpentinek, rusztikus épületek – ki ne ismerné a Balaton-felvidék hamisítatlan hangulatát? Ebbe a különleges miliőbe álmodták meg a szervezők a Káli Pikniket, amibe mindent összegyúrtak, amit szeretnek: finom ételeket, kultúrát, művészetet és a Káli-medence épített és természeti csodáit.

Nosalty

7 hely, ahol hüttehangulatot találunk a fővárosban

Bár „nagy havazásokat" jósolt az elmúlt hetekben a sajtó, legfeljebb a hegyen élők örülhettek az idei hónak. A karácsony azonban a nyakunkban: ha túl vagyunk az ajándékbeszerzésen, azért, ha még két bevásárlótúra között vagyunk, azért jó ötlet megállni egy kicsit egy forralt borral a kezünkben, sült kolbásszal vagy gőzgombóccal a tányérunkon.

Nosalty

Címlapról ajánljuk

További cikkek