meggy

A meggyes pite, aminek a rácsain keresztül süt be a...

Mindegy, hogy épp javában tapossuk a gyümölcsszezont, vagy már meg sem közelítjük, egy finom meggyes rácsos pite az év bármely szakában jólesik, főleg, ha a nagymama receptje alapján készítjük. Vegyük hát elő a magozót és a sodródeszkát, és dobjuk össze ezt a meggyes pitét, amit bárki megkíván majd!

Nosalty

7 nap 7 étel – Gyors és olcsó(bb) fogások kevés...

A nyár kellős közepén kevésbé vágyunk nagyon húsos, forró ételekre, a múlt heti hírek hallatán pedig sokan már most azon gondolkodhatnak, hogyan lehet majd még kevesebbet használni a sütőt és a tűzhelyet, ezzel is mérsékelve a havi fogyasztást. Bár még van időnk azon agyalni, hogyan főzzünk a hidegebb hónapokban, mi a nagy melegben most olyan ételeket ajánlunk, melyek gyorsan, egyszerűen, viszonylag olcsón elkészülnek, kevés főzési idővel.

Nosalty

Heti menü – Mindenből eszünk, ami most érik a kertben

Július több szempontból is az egyik legszebb hónap, a zöldségek és gyümölcsök rajongóinak pedig kifejezetten kedves lehet ez a pár hét, amikor mindenből frisset, finomat és hazait szerezhetünk be. Most olyan heti menüt hoztunk nektek, amely a legjobb alapanyagokból inspirálódik a hét minden napján!

Nosalty

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!