Mit főzzek ma? Káposztakrémleves, gombás marha és máglyarakás töm degeszre
Különlegesebb, akár elegánsnak is mondható ebéd van ma készülőben: káposztakrémlevest követ gombás marhahús, az édes életről pedig a máglyarakás gondoskodik.
NosaltyKülönlegesebb, akár elegánsnak is mondható ebéd van ma készülőben: káposztakrémlevest követ gombás marhahús, az édes életről pedig a máglyarakás gondoskodik.
NosaltyNincs kétségünk afelől, hogy aki szereti a töltött káposztát, az a korhelyleves ötletére is hevesen bólogat, hiszen a savanyú káposzta, a füstölt hús, a kolbász, a fűszerpaprika és a tejföl együtt olyan összetéveszthetetlenül magyaros ízkombinációt alkot, hogy az ember mennybe megy leveskanalazás közben - és nem csak másnaposan.
NosaltyA levesünkbe kapor került a káposzta mellé, a tészta olaszos és pestótól vöröslő, a desszert pedig egészen extra, mert olívaolajtól gazdag és szaftos!
NosaltyAzonnal megkívánjuk a tartalmasabb leveseket, ahogy beindul az őszi szezon, mániánk pedig egészen a következő nyár elejéig kitart. Ezúttal bomba káposztás levesekkel támadunk!
NosaltyTartalmas, télies, laktató, sűrű, gazdag, ez mind jellemzi a következő káposztás leveseket. Savanyú és kelkáposzta is asztalra kerül, válogathattok!
NosaltyA káposztás ételek szezonjának utolsó szereplői az újévkor fogyasztandó szerencsehozó korhelylevesek. Nem könnyed fogások, de isteniek! Ezek voltak a kedvenceitek az évben.
NosaltyEnnek a csodás 2023-as évnek az első napján együnk mindenféle jót: például savanyú káposztás ragulevest, hagyományos lencsefőzeléket és gesztenyés táskát.
NosaltyLevesünk ezúttal egy olasz finomság, kelkáposzta alappal, főételnek egy igazi klasszikus, csirkepaprikás érkezik, a desszertet pedig a megunhatatlan kedvenc, a kókuszgolyó adja.
NosaltyBoldogan telhet a napunk, ha ezt a menüt esszük ma: csináljunk káposztalevest, zöldborsós pörköltet és túrós töltött zsemlét.
NosaltySűrű, tartalmas, nagyon-nagyon laktató és melengető, ezek a mai napi levesek hívószavai. Ja, és ők most mind-mind káposztával készülnek!
NosaltyAhogy hidegre fordul az idő, megkívánjuk a nehezebb káposztás fogásokat, és ez minimum az új év első napáig kitart. Ezúttal bekelkáposztázunk!
NosaltyA mai ebédet kár lenne kihagyni, hiszen olyan kedvencek érkeznek, mint a káposztaleves, a roston sült csirke és a fügés pite.
NosaltyA nyár levesei nagyon sokszínűek tudnak lenni, egy-két dologban azonban mind osztoznak: hűsítő, friss ízek, szezonális alapanyagok, felejthetetlen fűszerezés. Válasszuk ki a kedvencünket az alábbi listából!
NosaltyParadicsomos káposzta sertéssülttel, a menzás időket idézve, szaftos-lucskos székelykáposzta, vegán vagy akár portugál, kolbászos kelkáposztaleves, esetleg egy jó káposztás rétes... Erre a hétre mindegyiket elhoztuk, sőt, még többet is, főzzetek velünk a káposzta jegyében, hiszen jelenleg mindenütt kapható, legyen az fejes, lila- vagy kelkáposzta, és egész olcsó!
NosaltyKencézzünk kenyérrel, mártogatósként, zöldségekhez, ahogy csak kívánjuk. Pazar sós krémecskéket ajánlunk!
NosaltyMa egy igazán exkluzív menüsorral készültünk nektek, mindezt ráadásul húsmentesen és erőlködés nélkül tesszük.
NosaltyA túrógombócra nem lehet nemet mondani! Dióbundában, mákosan, eperrel töltve vagy éppen mentes verzióban kínálja magát ez az imádnivaló édesség. Ti melyiket készítitek el?
NosaltyA palackvisszaváltási rendszernek köszönhetően egyre felkapottabb termék a szódagép, amit már nem csak nyáron keresnek a vásárlók. A Pénzcentrum készített összefoglalót a piaci árakról, illetve arról, mikre érdemes figyelnie annak, aki beruházna egy ilyen gépre.
A Mielőtt megveszed legújabb epizódjában 7 bolti tejföl került nagyító alá - anya és fia vakteszt során kóstolta végig a termékeket, végül pedig egyértelmű győztes született.
A konyhai eszközöket nemcsak akkor kell cserélni, ha már ténylegesen elhasználódtak. Mivel rengeteg baktérium kerülhet rájuk, már az alapos tisztítás sem mindig segít rajtuk, ezért érdemes őket évente cserélni, mert az egészséged bánhatja. Mutatjuk, melyek ezek az eszközök!