Hihetetlen, mennyit fogyott a férfi, aki csak mekis kaját evett

Az 57 éves férfi száz napon át csak a McDonald's gyorskajáit fogyasztotta.

A gyorséttermi ételeket, így a mekis kajákat is általában az elhízással kötjük össze, ezt azonban most megkérdőjelezte egy 57 éves amerikai férfi, Kevin Maginnis, aki száz napon át semmi mást nem evett, csak a McDonald’s amerikai gyorsétteremlánc ételeit, és fogyott – számolt be a hírről az RTL.hu.

Kevin Maginnis a kihívás elején majdnem 108 kilogrammot nyomott

26 kilogrammot fogyott a 100 nap alatt

A Tennessee államban élő Kevinnel a legváratlanabb dolog történt: nemhogy elhízott volna a mekis ételektől, hanem még fogyott is a 100 nap alatt. Nem mindennapi fogyását pedig a TikTokon követhették figyelemmel az érdeklődők. 

A férfi a kihívás elején majdnem 108 kilogrammot nyomott, majd a mekis étrend bevezetése után, kevesebb mint 30 nap alatt több mint 13 kilót fogyott. A 43. napon pedig már mínusz 15 kilónál járt.

Száz nap után már 26 kilótól szabadult meg.

@bigmaccoaching Nothing but McDonalds for 100 days, 3 meals a day, cut in 1/2! #halfmaccoaching #portioncontrol #Mcdonalds #mcdonalds #100day #100dayweightloss #bigmaccoaching #transformativecoaching #nashvilleweightlosstransformation #weightlossjourney #weightloss #mcdonaldsweightloss #unsupersizeme #supersizeme #halfsizeme #1 ♬ original sound - bigmaccoaching

A férfi elmondása szerint a 100 nap alatt napi háromszor (reggel, délben, és este) fogyasztott a gyorséttermi ételekből, a cukros üdítőket viszont ásványvízre cserélte, továbbá minden adagnak csak a felét ette meg!

Véleménye szerint fogyásának titka a visszafogottság volt, vagyis hogy egyszerűen kevesebbet evett.

Bár Kevin Maginnis esete sikerként könyvelhető el, az étkezési tanácsadók arra figyelmeztetnek, hogy a kalória csökkentése lehet, hogy segít a fogyásban, viszont egészségtelen így étkezni. A mekis étrendből ugyanis több fontos tápanyag is hiányzik, ez pedig végül csak növelni fogja az éhségérzetet, ami miatt könnyen visszajönnek majd a leadott kilók. 

Forrásunk volt.


Még több diéta:

Címlapról ajánljuk

További cikkek