A grillételek a nyári időszak kihagyhatatlan fogásai, mind szeretjük a füstös, pirult húsokat, zöldségeket. De vajon miért van ez? Jöjjön a magyarázat!
Ha ezen a héten kicsit rákapcsolnál a diétádra, vagy legalábbis az odafigyelős, tudatos táplálkozásra, hogy rád jöjjön a kedvenc gatyád/szoknyád/fürdőruhád, akkor főzz velünk!
Legújabb felmérésében a Mit eszik az ország? a magyarok grillétel-fogyasztását vizsgálta. Majdnem 1500 megkérdezett ember után meglepő rangsor alakult ki. Nézzük, mit szeret grillezni a magyar.
A grillszezon margójára készült egy gyors és kiadós tabbouleh-saláta fokhagymás fűszerolajban pácolt ráknyársakkal. Friss, villámgyorsan elkészül, és egy hadsereget is jól lehet vele lakatni. (x)
Újra itt a spárga, és évről évre nagyobbat szól a magyar gasztronómiában is. Igaz, hogy drága, de egyszer-kétszer beleférhet a büdzsébe, ha pedig már megvesszük, muszáj krémlevest (is) főznünk belőle. Idén kicsit csavartunk az alaprecepten!
Szuper randihelyszínt találtunk: a YURU Budapest egyszerre szexi bár és a fővárosi fúziós ázsiai izakaják legújabb szereplője. Ráadásul nagyon értenek a húsok és halak nyelvén. Kipróbáltuk.