Mit főzzek ma? Ínycsiklandozó borscs, göngyölt hús és mandulás keksz a mai menü

Karácsony másnapján igazi ünnepi fogásokat készítünk: céklaleves, göngyölt hús és karácsonyi keksz készül.

Az ünnepi menü borscs-ból, toszkán göngyölt húsból és narancsos-mandulás kekszből áll.

LEVES

Még több különleges leves itt!

FŐÉTEL

Még több göngyölt hús itt!

DESSZERT

Még több mandulás aprósütemény itt!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?