Eltűnik a megszokott kávéd, de megvan, mi helyettesíti majd
Úgy tűnik, búcsút inthetünk a legismertebb kávéfajtának, és hamarosan egy új fajta veszi majd át a helyét.
NosaltyÚgy tűnik, búcsút inthetünk a legismertebb kávéfajtának, és hamarosan egy új fajta veszi majd át a helyét.
NosaltyBetiltja a húsreklámokat egy holland város a klímaválság miatt. A haarlemi városvezetés célja, hogy visszafogja a húsfogyasztás mértékét a lakosok körében, ezzel segítve az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentését.
NosaltyFel kell készülnünk az extrém szárazságra, az új kártevők megjelenésére, valamint arra is, hogy a jövőben ránk zúduló esőt és árvizeket a magunk javára hasznosítsuk. Az RTL Klub híradójában szakértők beszéltek arról, mire számíthatunk a következő 30 évben.
NosaltyA klímaváltozás hatásait nem lehet tagadni, hiszen a jelenséget évről évre egyre jobban érezzük a saját bőrünkön. A hőség egyre nagyobb, a víz pedig egyre fogy, ezen felül pedig azzal is szembe kell néznünk, hogy bizonyos élelmiszerek is el fognak tűnni a színről.
NosaltyMár eddig is olvashattunk róla, hogy a klímaváltozás veszélybe sodorja kedvenc reggeli italunkat. Az eltűnő kávéfajták problémája mellett azonban felütötte a fejét egy új, aggasztó lehetőség is: a minőségi romlás.
NosaltyA klímaváltozás sok mindenre kihat, többek között a mezőgazdaságra is, ami miatt előfordulhat, hogy el kell búcsúznunk néhány alapanyagtól is.
NosaltyNagy mennyiségű, magzatfejlődést is károsító örök vegyi anyagot találtak egy 16 európai országra kiterjedő vizsgálatban. A búzaalapú termékek a legszennyezettebbek.
NosaltyA Pantone 2026-ban is kiválasztotta az év színét, ami ezúttal meglepő módon a fehér egyik árnyalata lett.
Macsuga ViktóriaTélen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.
NosaltyA kutatások azt sugallják: az emberi test hőtermelése és szabályozása az ipari forradalom óta elmozdult. Az, hogy ma jobban élünk, tisztább környezetben, kevesebb fertőzéssel és kényelmesebb körülmények között, befolyásolja a testhőnket is.
Klasszikus ízek a magyar konyha legjavából. A lebbencsleves, a velős pacalpörkölt és a somlói is magáért beszél!
A ’90-es évek konyhaszínei újra hódítanak, de most sokkal kifinomultabban, mint valaha. Mutatjuk, hogyan frissítik fel ezek az árnyalatok a konyhát úgy, hogy az egyszerre legyen modern és nosztalgikus.
Ez a tészta többszöri kísérletezés végeredménye, ez a legtökéletesebb. Évek óta ezekkel az arányokkal dolgozom. Egy nagyon jól dolgozható, rugalmas tésztát kapunk, nem ragad, nem ...
Sokan előnyben részesítik a sós rágcsálnivalókat. Én is így vagyok ezzel, mindig a sósat részesítem előnyben. Noha azért eszem édességet is!! Ez a fajta tészta egy dobozba téve, ...
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.