Emlékszel még rá? Így debütált először Rácz Jenő, mint zsűritag
Ha arról van szó, Rácz Jenő dicsér, de ha a versenyzőket ráncba kell szedni, akkor is felveszi a kesztyűt. Ilyen volt a Konyhafőnök kezdetén.
NosaltyHa arról van szó, Rácz Jenő dicsér, de ha a versenyzőket ráncba kell szedni, akkor is felveszi a kesztyűt. Ilyen volt a Konyhafőnök kezdetén.
Nosalty„Hálásan tökéletlenül egy tökéletes napon” – Sharon Stone a nyári meleget ünnepelte legújabb Instagram-bejegyzésében. A 64 éves színésznő remek formában van, ezt mi sem bizonyítja jobban, mint új fotója.
NosaltyGörbeország című projektje kapcsán egyre többen ismerik Mohos Zsófi fotóit. A Palócföldet és az ott élő emberek történeteit megörökítő fotós azt mondja, ez az ő terepe, itt érzi magát otthon, hiába budapesti lány. Zsófi többek között arról is mesélt nekünk, hogy miért más hagyományt őrizni és hagyományban élni, miért nem szociofotókat készít, és hogy a nógrádsipeki nénik szerint mikor kell a mákot ültetni.
NosaltyZöldségesre hangolt, nyárias menüsor, amiből az édes élvezet sem marad el! Hagyományos minestronéval, spenótos-zöldborsós quiche-el és szedres-fehércsokis kevert sütivel vidít fel a szerda!
Balogh LillaNagyon leves-vizes maradt a paprikás krumplid szaftja? Ezt a sajnálatos állapotot lehet, hogy az alábbi hibák egyike idézte elő, érdemes lehet szétnézni a házuk táján.
Lakos BenedekA tradicionális okinawai étrendben semmi fényűzés nincs: egyszerű, mégis tápláló ételekben hisznek a Kék Zóna egyik régiójának lakói, aminek eredménye is szemmel látható, hiszen rengetegen nemcsak megérik a 100 éves kort, hanem mindezt egészségesen, méltósággal teszik. Lássuk, miben egyedi az okinawai étrend!
Balogh LillaA Jammertal Borbirtok Cassiopeia Merlot-ját választották a világ legjobbjának a Concours Mondail de Bruxelles szakértői.
Ha valaha is ropogós szélű, a tetején forró, aranybarna sajttal nyúlós melegszendvicset ettél gyerekkorodban, nagy eséllyel egy csehszlovák melegszendvicssütő keze (és melege) volt a dologban. Ez a retró konyhai eszköz nemcsak a nosztalgiára vágyók szívét dobogtatja meg, de még ma is remekül helytáll egy modern konyhában.
Ez az apró óvintézkedés segít abban, hogy amikor hazaérsz egy jól megérdemelt nyaralásból, a lakás ugyanolyan friss és tiszta legyen, mint amikor elmentél.
A TV-ben láttam ezt a receptet. Annyira gyors és egyszerű, szinte elronthatatlan.
Szeretjük a chilis babot. Eleinte csak a porváltozattal készítettem, de szerettem volna ennek a házi verzióját kitalálni, és ez lett belőle. Rendkívül gyors, egyszerű és finom.