Tiktokon vallja be a nő, hogy soha nem ebédelne a...
A fiatal tiktoker teljes beleéléssel magyarázza közönségének, hogy ő bizony, ha esik, ha fúj, egyedül szeret ebédelni munkaidőben, és nem a kollégáival.
NosaltyA fiatal tiktoker teljes beleéléssel magyarázza közönségének, hogy ő bizony, ha esik, ha fúj, egyedül szeret ebédelni munkaidőben, és nem a kollégáival.
NosaltyMindig a reggeli és a vacsora körül forog minden, pedig az sem mindegy egyáltalán, hogy a nap közepén mit eszel.
Stuth-Nagy NikiNagyon régre nyúlik vissza a franciák híresen hosszú ebédszünetének története.
NosaltySok mindent el lehet szúrni az ebédelésnél – többek között azt, hogy mikor tesszük – , a kajakóma ugyanis rá tudja nyomni a bélyegét az egész napunkra.
Stuth-Nagy NikiHiába a naptej és az óvatosság, a nyári napsugarak időnként túljárhatnak az eszünkön – a napégés pedig nemcsak kellemetlen, de fájdalmas is lehet. Szerencsére van néhány egyszerű, otthon is bevethető trükk, amivel gyorsan enyhítheted a tüneteket – ráadásul nem is kerülnek sokba.
NosaltyNem minden étel bonyolult, ami egészen más, mint a megszokott magyaros receptek!
NosaltyA nyári kert egyik éke a leander. Nem igényel extra figyelmet, mégis, ha ezt tapasztalod, előfordulhat, hogy ki kell dobnod ezt a színpompás növényt.
Németh OrsiA lecsót mindenki máshogy szereti, egy tulajdonságát illetően azonban viszonylag egyszerű egyetérteni: a túl híg, vizes lecsó bizony kerülendő.
Azonnali hatállyal kivonták a forgalomból, és a vásárlóktól is visszahívták a SPAR gyógynövényes termékét: aki az alábbi adatokkal rendelkező teából vásárolt, semmiképp se fogyassza el!
A népszerű műsorvezető őrségi kertjében hatalmas kár keletkezett, ami arra ösztönözte Borbás Marcsit, hogy cikket is írjon a megelőzési lehetőségekről. Lássuk, mit ajánl!
Ez édeskésebb ízű, nagyon finom. Nálunk minden évben készül, én olyan vagyok mint a hangya, szorgoskodom, télen pedig elfogyasztjuk....férjecském is hangyának nevez mindig :-))))
Túlmisztifikált receptek helyett a 96 éves Dédimama receptje. Tanyán született, ott nőtt föl, sok hasznos praktikát hozott magával. Sokszor készítettük már, de legfinomabb akkor ...
Nem ragad, nem szakad, ez a mi palacsinta alapreceptünk!