Mégsem olyan káros a cukor egy új kutatás szerint
A cukrot hosszú évek óta valódi ellenségként kezeljük, egy új tanulmány azonban most megváltoztathatja ezt a vélekedést.
Szabó AnnaA cukrot hosszú évek óta valódi ellenségként kezeljük, egy új tanulmány azonban most megváltoztathatja ezt a vélekedést.
Szabó AnnaTudtuk róla eddig is, hogy csodás élettani hatásokkal rendelkezik, egy speciális fajtája viszont még a vártnál is egészségesebb.
NosaltyAhogyan a szépséghez, a jó memóriához és megfelelő agyműködéshez is elengedhetetlen a jó étrend – ki más tudná ezt jobban, mint egy harvardi agykutató, aki egyébként dietetikus is?
Stuth-Nagy NikiAlapvetően célszerű a legtöbb vitamint és ásványi anyagot a táplálkozásból bevinni, de sajnos ezt nem mindig tudjuk megoldani – ilyenkor jönnek jól az étrend-kiegészítők, amelyek egy-egy specifikus problémára vagy extra szükségletre nagyon jó megoldásnak bizonyulhatnak.
Stuth-Nagy NikiAzért, hogy elménk optimálisan működjön, fontos, hogy a megfelelő ételeket együnk. Mutatunk 5 olyan alapanyagot, ami segít abban, hogy pörögjön az agyad.
Liptai LillaBizony sokat javíthatsz az agyad működésén, ha odafigyelsz a táplálkozásodra, és beiktatsz pár szuper egészséges alapanyagot az étrendedbe.
Liptai LillaA Pantone 2026-ban is kiválasztotta az év színét, ami ezúttal meglepő módon a fehér egyik árnyalata lett.
Macsuga ViktóriaTélen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.
NosaltyLegyen még fantasztikusabb a karácsonyod, vegyél részt az ALDI egyedülálló nyereményjátékában!
HirdetésA kutatások azt sugallják: az emberi test hőtermelése és szabályozása az ipari forradalom óta elmozdult. Az, hogy ma jobban élünk, tisztább környezetben, kevesebb fertőzéssel és kényelmesebb körülmények között, befolyásolja a testhőnket is.
Klasszikus ízek a magyar konyha legjavából. A lebbencsleves, a velős pacalpörkölt és a somlói is magáért beszél!
A ’90-es évek konyhaszínei újra hódítanak, de most sokkal kifinomultabban, mint valaha. Mutatjuk, hogyan frissítik fel ezek az árnyalatok a konyhát úgy, hogy az egyszerre legyen modern és nosztalgikus.
Ez a tészta többszöri kísérletezés végeredménye, ez a legtökéletesebb. Évek óta ezekkel az arányokkal dolgozom. Egy nagyon jól dolgozható, rugalmas tésztát kapunk, nem ragad, nem ...
Sokan előnyben részesítik a sós rágcsálnivalókat. Én is így vagyok ezzel, mindig a sósat részesítem előnyben. Noha azért eszem édességet is!! Ez a fajta tészta egy dobozba téve, ...
Nem szükséges hozzá három külön piskóta, rétegezni és éjszakákat pihentetni sem kell: ez a hamis somlói pikk-pakk elkészül, de ugyanúgy hozza azt az élvezeti élményt, mint a ...