keményítő

Étkezési keményítő

Az étkezési keményítő egy sokoldalúan felhasználható alapanyag, amelyet leggyakrabban sűrítőanyagként alkalmaznak különféle ételekben. Legismertebb formája a kukoricakeményítő, de létezik burgonya-, rizs- és búzakeményítő is. Semleges ízének és kiváló sűrítőképességének köszönhetően széles körben használják levesek, szószok, pékáruk és édességek készítéséhez.

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Nosalty

Legnépszerűbb cikkek

Top Receptek