Szentjánoskenyérmag liszt

Szentjánoskenyérmag liszt

Leírás

Eredeti szerepe szerint élelmiszeripari adalékanyag a szentjánoskenyérfa magjából kinyert lisztnek, sűrítő-, térfogatnövelő-, stabilizáló-, emulgeáló anyagként használják. Ma azonban már önálló élelmiszerként is megtalálhatjuk, gluténmentes lisztkeverékek vagy a paleo konyha alkotórészeként. fotó: flickr/Comrade Foot

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Száraz, hűvös helyen.

4 találat (szűrt)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ezért riad fel álmából sok ember éjjel 3-kor

Sok emberrel előfordul, hogy éjjel háromkor egyszer csak felriad álmából. Hogy mi okozza ezt a megmagyarázhatatlan jelenséget? Nem a mellkasunkra fekvő szellemek, sokkal inkább szorongásaink lehetnek a felelősek a kellemetlenségért.