Szárított rák

Az ázsiai konyha egyik fontos alapanyaga. A kifogott apró rákokat napon szárítják. A kínai, a thai, a maláj, a koreai a vietnami, és az indonéz konyha is használja.
Bármikor.
Hűvös, sötét, száraz helyen.
fehérjetartalom
76 g
zsírtartalom
1140000 g
szénhidráttartalom
0 g
víztartalom
0 g
Nátrium
3520 mg
fehérje
76 g
Zsír
koleszterin
1140 g
ásványi anyagok
Nátrium
3520 mg
szénhidrát
vitaminok
Az Adele-ről készült legújabb fotósorozat ismét magáért beszél, főleg az, amelyiken farmerben szerepel a legalább 44 kilót fogyott énekesnő.
NosaltyCsodás habos süteményeket kínálunk, melyek olyan krémesek, hogy szinte lecsúsznak a villádról.
NosaltyTejfölt magában és húsos, szaftos ételekben is egyaránt szeretjük, így most olyan ételeket hoztunk, amelyeket már egy doboznyi krémes finomság is képes feldobni.
NosaltyA Harvard Egyetem kutatója szerint az agy helyes működésének érdekében B-vitaminra lenne szüksége az emberi szervezetnek, melyből többféle is létezik.
Az Adele-ről készült legújabb fotósorozat ismét magáért beszél, főleg az, amelyiken farmerben szerepel a legalább 44 kilót fogyott énekesnő.
Lehet, hogy sok egészségügyi előnye van a D-vitaminnak, de kiegészítő formájában a csontokra nem érdemes szedni – legalább is egy friss kutatás szerint.