Szárított rák

Leírás

Az ázsiai konyha egyik fontos alapanyaga. A kifogott apró rákokat napon szárítják. A kínai, a thai, a maláj, a koreai a vietnami, és az indonéz konyha is használja.

Szárított rák
320
Kalória
76g
Fehérje
-
Szénhidrát
4g
Zsír
-
Víz
1.1kg
Koleszterin
-
Élelmi rost
-
Cukor

100 g Szárított rák

fehérjetartalom

76 g

zsírtartalom

1140000 g

szénhidráttartalom

0 g

víztartalom

0 g

gramm szárított rák?

Top ásványi anyagok

Nátrium

3520 mg

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

76 g

Zsír

koleszterin

1140 g

ásványi anyagok

Nátrium

3520 mg

szénhidrát

vitaminok

4 találat (szűretlen)

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Nosalty

Legnépszerűbb cikkek

Elárulta a Lidl, az Aldi és a Spar, lehet-e saját...

Nincs általános szabály arra, hogy a boltokban mibe kell pakolni a megvásárolandó termékeket. Van, ahol ki van írva, hogy kötelező a bolti kosarat vagy kocsit használni, míg másutt akár a kezedbe is foghatsz mindent, így végigszaladva az üzleten, ha csak pár dologért ugrottál be. Lássuk, milyen saját szabály él a Lidlben, Aldiban, Sparban, Tescóban és Pennyben!

Top Receptek