Sózott citrom

Leírás

Hogy a citrom héja se vesszen kárba, érdemes a már kifacsart gyümölcsöket sóval rétegezve befőttes üvegekbe tenni, majd a hűtőszekrényben vagy a kamra polcán 1-2 hétig, vagy még inkább hónapig érlelni. A citrom a só hatására levet enged. Tehetünk mellé pár szem egész borsot és egy fahéjrudat is, így már savanyúságként is fogyaszthatjuk. Az arab konyha ételeiben gyakran találkozhatunk vele.

Sózott citrom
42
Kalória
-
Fehérje
12g
Szénhidrát
-
Zsír
-
Víz
-
Koleszterin
4g
Élelmi rost
4g
Cukor

100 g Sózott citrom

fehérjetartalom

0 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

12 g

víztartalom

0 g

gramm sózott citrom?

Top ásványi anyagok

Nátrium

2300 mg

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

0 g

Zsír

ásványi anyagok

Nátrium

2300 mg

szénhidrát

rost

4 g

cukor

4 g

vitaminok

4 találat (szűretlen)

Címlapról ajánljuk

Legnépszerűbb cikkek

Top Receptek

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...

Az eredeti korhelyleves

A klasszikus korhelyleves valójában inkább egy kiadós főétel, mint egy leves: a savanyú káposztából főzött kolbászos fogás a magyar konyhaművészet egyik ismert és népszerű étele. ...