Sózott citrom
305 kcal
Csicseriborsós csirkeleves
357 kcal
Marokkói csirke tagine-ban készítve
355 kcal
Csirke tagin
0 kcal
Szarvas tagine kuszkusszal
Leírás
Hogy a citrom héja se vesszen kárba, érdemes a már kifacsart gyümölcsöket sóval rétegezve befőttes üvegekbe tenni, majd a hűtőszekrényben vagy a kamra polcán 1-2 hétig, vagy még inkább hónapig érlelni. A citrom a só hatására levet enged. Tehetünk mellé pár szem egész borsot és egy fahéjrudat is, így már savanyúságként is fogyaszthatjuk. Az arab konyha ételeiben gyakran találkozhatunk vele.
42
Kalória
-
Fehérje
12g
Szénhidrát
-
Zsír
-
Víz
-
Koleszterin
4g
Élelmi rost
4g
Cukor
100 g Sózott citrom
fehérjetartalom
0 g
zsírtartalom
0 g
szénhidráttartalom
12 g
víztartalom
0 g
Top ásványi anyagok
Nátrium
2300 mg
Top vitaminok
Tápanyagtartalom / 100 gramm
fehérje
0 g
Zsír
ásványi anyagok
Nátrium
2300 mg
szénhidrát
rost
4 g
cukor
4 g
vitaminok