Sertésorr

Sertésorr

Leírás

A sertésorr egyike az ún. belsőségeknek. Számos különböző étel készítéséhez felhasználhatjuk a konyhában, egyike a disznósajt alapanyagainak, de számos sertéshúsból készült húskészítményt dúsítanak orral, mint például virslit vagy párizsit. A leggyakrabban kocsonya, illetve különböző káposztás ételek ízesítésére használják, azonban ínyencek ehetik párolva, illetve sütve is, paprikásan, fűszeresen, hagymával, zöldségekkel.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőben.

100g Sertésorr

fehérjetartalom

0 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

0 g

víztartalom

0 g

gramm sertésorr?

Top ásványi anyagok

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

0 g

Zsír

ásványi anyagok

szénhidrát

vitaminok

3 találat

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?