Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások

leírás

A liba barna húsú, magas zsírtartalmú szárnyas. A vadliba költöző madár, de igen régen háziasították, már az ókori görgök, rómaiak, egyiptomiak is fogyasztották a húsát. Létezik fehér és szürke tollú fajtája, ez utóbbi akár a 12 kg-os súlyt is elérheti, míg a fehér tollú libák kb. 5-6 kg-osak. Bizonyos libafajtákat kifejezetten a tollukért, másokat hízott májukért vagy sütnivaló húsukért tartanak. A hízott liba szíve, noha jórészt izomból áll, tartalmaz némi zsírt is. Kiváló pörkölt alapanyag, de elkészíthető rántva, vagy raguként is.

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőben, rövid ideig. Vásárlás után mielőbb használjuk fel.

Libaszív alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!